Concert caritabil cu Mărgineanu și Loredana

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Concert caritabil cu Mărgineanu și Loredana
Monden 10 Iunie 2015 / 00:00 1154 accesări 0 comentarii

După ce săptămâna trecută a fost anunțat faptul că Loredana Groza se alătură campaniei „Music for Autism” și va susține astfel un concert caritabil în Mamaia, inițiativei i se alătură și Mihai Mărgineanu, care va cânta la același eveniment. Cei doi super-artiști români vor concerta pe 16 iunie, de la ora 20.00, în localul Cafe del Mar din Mamaia.

Mărgineanu a mai susținut concerte în cadrul campaniei „Music for Autism” și în anii precedenți. Fondurile strânse în urma acestui concert vor ajuta la realizarea unui minilaborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa şi susţinerea unor terapii prin hipoterapie la Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Campania „Music for Autism” se desfășoară la nivel local încă din 2012, iar până în prezent, printre zecile de trupe și artiști care au cântat în cadrul ei se numără Cargo, Nicu Alifantis, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Vița de Vie, Timpuri Noi, CTC și mulți alții.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1282 secunde