Concerte aniversare cu Alexandra Stan și Gheorghe Zamfir

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
4 ani de Maritimo

Concerte aniversare cu Alexandra Stan și Gheorghe Zamfir

Divertisment 22 Octombrie 2015 / 14:00 1709 accesări

Sub deviza „De 4 ani Maritimo ești tu”, cel mai mare centru comercial constănțean îi invită pe toți localnicii, și nu numai, să participe la un weekend aniversar extraordinar. În această săptămână se împlinesc patru ani de când Maritimo Shopping Center a schimbat obiceiuri, a impus trenduri și a îmbogățit peisajul comercial și de divertisment de pe litoral. În fiecare lună, centrul comercial a găzduit evenimente care au reunit zeci de mii de vizitatori.

FASHION SHOW CU COLECȚIILE DE TOAMNĂ - IARNĂ Cumpărăturile și distracția se vor ține de mână la evenimentele pregătite de organizatori în weekend-ul aniversar. Venirea frigului este îndulcită puternic de noile colecții de sezon pe care magazinele firmelor de îmbrăcăminte și încălțăminte le prezintă publicului. În acest sens, sâmbătă, de la ora 17.00, pe scena din incinta complexului vor avea loc un fashion-show cu noile colecții 2015 - 2016, precum și două momente deosebite de dans grecesc și dans sportiv cu cei de la școala Pro Dance.

ALEXANDRA STAN, AȘTEPTATĂ CU EMOȚII Seara de sâmbătă va continua în stil incendiar la Maritimo, pentru că va veni să cânte live constănțeanca Alexandra Stan. Blondina va face un show de zile mari, unul dintre puținele de la Constanța, după ce a devenit celebră pe plan internațional.

GHEORGHE ZAMFIR ȘI ORCHESTRA În seara de duminică se schimbă puțin registrul, iar atmosfera de sărbătoare va permite loc și pentru o horă uriașă. Maestrul Gheorghe Zamfir și orchestra sa vor urca tot de la ora 19.00 pe scenă, pentru un recital de zile mari. Intrarea va fi liberă la ambele concerte pentru toată lumea, iar surprizele se vor ține lanț pe parcursul celor două zile.

Citește și:

Maritimo se pregătește de aniversare!

Fashion, LaLa Band, șampanie și Holograf, la Maritimo

Super-weekend aniversar la Maritimo

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.213 secunde