Concertul de Crăciun „Muzica Iubirii”, la Muzeul de Artă din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Concertul de Crăciun „Muzica Iubirii”, la Muzeul de Artă din Constanța
Cultură 17 Decembrie 2018 / 14:45 1441 accesări 8 comentarii

În spiritul tradiției Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), clasa de canto a prof. univ. dr. Florența Nicoleta Marinescu, din cadrul Facultății de Arte, organizează Concertul de Crăciun, marți, 18 decembrie 2018, ora 17.00, la Muzeul de Artă din Constanța.

Intitulat „Muzica Iubirii”, concertul va aduce publicului cele mai frumoase pagini muzicale dedicate iubirii, în arii și melodii din repertoriul universal și românesc, cât și sonete de Vasile Voiculescu. Vor interpreta: baritonul Cǎtǎlin Ţoropoc, prim-solist la Opera Naţionalǎ din Bucureşti, laureat al concursului „Ionel Perlea” (2011), tenorul Mǎdǎlin Bǎldǎu, solist la Teatrul Naţional de Operǎ şi Balet „Oleg Danovski” Constanța, laureat al concursului „Crizantema de Aur” (2017), alǎturi de mezzosoprana Maria Cernat, artist liric la Teatrul Național de Operǎ şi Balet „Oleg Danovski” Constanța. Își dau concursul conf. univ. dr. Gavril Borodan, asist. univ. dr. Radu Fǎgǎrǎşan (bas-bariton), de la UOC, pianistul Ioan Caruţiu, profesor la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanța, pianista Andrada Ștefan, de la Teatrul Național de Operǎşi Balet „Oleg Danovski” Constanța.

Pregătirea muzicală, regia de spectacol și concepția artistică îi aparțin sopranei Florența Nicoleta Marinescu.

Intrarea este liberă.

Loading...

8 comentarii

artist 15:57:24 / 18 Decembrie 2018
concert

Sa intelegem ca Ignat si Pascu dau cu matura la TNOB Bucuresti de a ajuns Toropoc " Prim - solist " ??? Ha, Ha, Ha....Bai frate, nu va mai impaunati cu merite pe care nu le aveti !!! Cat despre Florenta,...o distrusa . Unde va sunt masteranzii , doamna ? De ce nu canta si ei ? De ce le cereti bani ca sa cante ? Facultatea nu are fonduri ? Sau doar unii trebuie sa plateasca ? Toropoc a dat vreun leu ca sa cante azi ?

Răspunde | Raportează | | |-11
Adevarul 00:02:45 / 19 Decembrie 2018
Adevarul

FRUSTRATI DE CTA! Nu suportati succesul altora, nu? Hahahahaha!!

Artist 00:23:02 / 19 Decembrie 2018
Pentru artist

Inainte de a scrie ceva, mai intreaba si tu in "dreapta" ; in "stanga". "Impaunati"??? Acceseaza site-ul oficial ONB: http://operanb.ro/artist/catalin-toropoc/

Teatru 00:31:06 / 19 Decembrie 2018
corist zis artist

O sala in picioare ovationand artistii adevarati, in timp ce figurantii scriu commenturi din neputinta de a fi ca ei. Hahaha!!

teatru 11:30:53 / 19 Decembrie 2018
abjectie

Cat de mizerabil sa fii sa scrii asa ceva, prefacutule artist scriitor de insulte si abjectii? Ce n-ai da tu !

Corist 14:23:03 / 19 Decembrie 2018
teatru

Toropoc e bun, dar nu e pentru Bucuresti. Mai are de lucru. Daca nu era Pascu director acolo, nu ar fi ajuns in veci solist la Bucuresti. Si mai ales daca nu o curta pe fata lui Rotari ( doar de interes )ca sa ii dea lectii gratis in timp ce altora le cerea bani. Noroc cu Rotari, Vladescu si Pascu ca a ajuns pe acolo. Stim cu totii. Aici nu e vorba de invidie. Ne mira insa faptul ca Toropoc e la Bucuresti, iar tenorul foarte bun care a cantat in festival in Traviata nu a fost luat la Bucuresti. E doar colaborator la Cluj. Ce trista realitate !!

Muzician 19:57:42 / 19 Decembrie 2018
Lui - artist, cica!

Mars de aici javra si latra la luna a pustiu, ca de cantat si stat pe scena nu esti in stare! Ai ajuns tu sa vorbesti, si inca despre cine! Te-ai spalat pe dinti sa le pronunti numele? A innebunit lumea si totul e cu curul in sus. Toti insuficientii au pareri si judeca ei, care doar citesc titlul unei opere si ragusesc. Da-ti numele daca esti tare! Hai sictir!

Răspunde | Raportează | | |+11
Din opera 21:33:16 / 30 Decembrie 2018
Impotentii

Vad ca s-au adunat pe aici critici impotriva celor care fac lucruri minunate si vad de asemenea, ca unii coristi cu voci basite, trecatori prin facultatea aia de canto, se lanseaza in dispute. Ba! Voua nu va este rusine??Va bate dumnezeu ca mintiti ca niste golani! HUOOOOOO!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2241 secunde