Concurs de simulare a proceselor de mediu - „S.O.S. Natura”, pentru elevi și studenți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Concurs de simulare a proceselor de mediu - „S.O.S. Natura”, pentru elevi și studenți
Educație 09 Aprilie 2019 / 10:25 318 accesări 0 comentarii

În perioada 11-12 aprilie 2019, Universitatea Maritimă din Constanța va organiza concursul de simulare a proceselor de mediu - „SOS Natura”, dedicate studenților și elevilor constănțeni. Evenimentul va avea loc în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța - Dobrich, ONG ,,Grupul de Dezvoltare Durabilă” și Liga Studenților Universității Maritime din Constanța.

Activitatea are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra carierelor din domeniul ingineriei mediului, precum și stimularea de competențe transversale prin participarea elevilor din clasele a XI-a și a XII-a alături de studenții specializării „Ingineria și protecția mediului în industrie” din cadrul Universității Maritime Constanța.

La eveniment vor participa 10 licee din județul Constanța, iar tinerii care se pregătesc pentru a opta cu privire la viitoarea lor carieră vor avea ocazia de a cunoaște metode moderne de lucru în domeniul ingineriei mediului, domeniu de prioritate națională. Aceștia vor fi instruiți pentru a lucra în laboratoare și pe diferite programe de simulare a proceselor de mediu, fiecare activitate finalizându-se cu un concurs prin care se vor testa cunoștințele acumulate.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Hai la UMC!
Hai la UMC! 295 accesări
Pagina a fost generata in 0.201 secunde