Condamnat pentru trafic de persoane, găsit și încarcerat de poliţiştii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Condamnat pentru trafic de persoane, găsit și încarcerat de poliţiştii constănțeni

Eveniment 11 Martie 2017 / 10:15 1211 accesări

Poliţiştii au găsit, săptămâna trecută, 135 de persoane, dintre care 99 minori, date dispărute, şi 49 de persoane pe numele cărora existau mandate emise de instanţe. Între acestea se află un tânăr condamnat la închisoare pentru omor şi doi bărbaţi condamnaţi pentru trafic de persoane. Poliţiştii dau ca exemplu un tânăr în vârstă de 27 de ani din Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de şapte ani pentru trafic de persoane, acesta fiind depistat, în data de 5 martie, de poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Potrivit IGPR, în perioada 3 - 9 martie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 135 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 99 minori. Acestea au fost încredinţate familiilor sau internate în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 49 de persoane pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. Dintre acestea, 31 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, şase aveau mandate de arestare preventivă, opt persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, trei aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, iar una, dată în urmărire internaţională de alt stat, a fost depistată prin intermediul Biroului Naţional Interpol. La data de 6 martie a.c., un alt bărbat, de 40 de ani, din judeţul Timiș, urmărit pentru că se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de cinci ani pentru trafic de persoane, a fost depistat de poliţiştii din Dolj și încarcerat în Penitenciarul Craiova.

Totodată, poliţiştii din cadrul din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Aeriene au depistat, în 6 martie, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de cinci ani pentru omor. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.12
Pagina a fost generata in 0.1542 secunde