Telegraf Online - tag: condiment

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre condiment

Ce ne îngrașă în Postul Crăciunului. Cum ținem postul corect
26 noiembrie 2018 Ce ne îngrașă în Postul Crăciunului. Cum ținem postul corect

Postul Crăciunului este perioada ideală pentru a ne reaminti importanța cumpătarii, iertarii, bunătății. Și tot Postul Crăciunului este momentul perfect pentru curățarea organismului: renunțarea la proteine animale timp de 6 săptămâni poate avea drept rezultat un plus de energie, de tonus ...

0 comentarii
REȚETE MURĂTURI (I). Cum să faci cei mai buni CASTRAVEȚI MURAȚI
22 august 2018 REȚETE MURĂTURI (I). Cum să faci cei mai buni CASTRAVEȚI MURAȚI

Toată lumea are o reţetă de murături scrisă pe o foaie de caiet sau agendă, încă de pe vremea când bunicii umpleau putina cu bunătăţi. Învaţă să faci saramura perfectă, ca să ai cele mai bune murături toamna asta. RomaniaTV.net vă prezintă câteva reţete de ...

0 comentarii
Condiment - minune în lupta împotriva bolilor de inimă
4 mai 2018 Condiment - minune în lupta împotriva bolilor de inimă

Scorţişoara este folosită de către indieni din cele mai vechi timpuri ca leac universal şi mai ales ca afrodisiac, considerată un veritabil energizant şi un fortifiant al sistemului circulator. Era introdusă de către farmaciştii Evului Mediu în toate reţetele împotriva durerilor, răcelilor sau ...

0 comentarii
Condimentul care previne cancerul
3 octombrie 2017 Condimentul care previne cancerul

Un condiment pe care toată lumea ar trebui să îl aibă în bucătărie poate contribui la stoparea dezvoltării ciupercii Candida, despre care cercetătorii au descoperit că poate contribui la declanșarea cancerului. Curcuma (turmericul) are puterea de a ataca radicalii liberi din organism ...

0 comentarii
„Regina condimentelor“, plină de vitamine!
8 februarie 2017 „Regina condimentelor“, plină de vitamine!

Cardamomul, unul dintre condimentele foarte vechi din lume, cunoscut în India sub numele de ”Regina condimentelor”, este apreciat atât pentru valoarea sa culinară, cât și cea medicinală. Este o plantă din familia Zingiberaceae, din care fac parte ghimbirul și turmericul. Dintre ...

0 comentarii
Cea mai veche reţetă de mici, dezvăluită într-o scrisoare din 1920
30 ianuarie 2017 Cea mai veche reţetă de mici, dezvăluită într-o scrisoare din 1920

Gustarea preferată a românilor de 1 Mai sau de orice altă sărbătoare petrecută în aer liber iese savuroasă doar dacă se respectă cu sfinţenie anumite secrete, după cum dezvăluie maestrul gastronom Marian Diţu, de la “Caru’ cu Bere”, într-o scrisoare din 16 iunie 1920 ...

1 comentariu
Știați că...
1 noiembrie 2015 Știați că...

Există un condiment careinhibă dezvoltarea tumorilor canceroase? Turmericul, un condiment de culoare galbenă, este extras din rădăcina plantei Curcuma longa, fiind foartepopular și apreciat în India. El are acțiuni antioxidante, antiinflamatorii, antivirale, antibacteriene, antifungice, anticancerigene ...

0 comentarii
Pagina a fost generata in 0.0979 secunde