Conducerea Delfinariului, nevoită să suplimenteze iar reprezentațiile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Conducerea Delfinariului, nevoită să suplimenteze iar reprezentațiile
Divertisment 29 August 2016 / 12:36 601 accesări

Chiar dacă soarele nu mai este atât de generos, asta nu înseamnă că turiștii de pe litoral au dat bir cu fugiții. Ei au luat cu asalt Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) din Constanța. Încă de la primele ore ale dimineții de luni, oamenii au format cozi uriașe la ghișeele CMSN. Evident, cei mai mulți au vrut să vadă la lucru vedetele Ni-Ni și Chan-Chan, care au evoluează clădirea proaspăt modernizată a Delfinariului. De altfel, numărul mare de spectatori a determinat conducerea CMSN să suplimenteze numărul de reprezentanții ale delfinilor, de la trei (la orele 11.00, 15.00 și 19.00) la patru (orele 11.00, 13.00, 15.00 și 19.00). Printre cei care s-au așezat la coada de peste 100 de metri au fost și persoane care au vizitat Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice și Planetariul din cadrul CMSN. Potrivit reprezentațiilor CMSN, în sezonul estival, cei mai mulți vizitatori vin în zilele ploioase, mohorâte, în care nu se poate face plajă. „Dacă nu pot merge la plajă sau la piscină, oamenii aleg să vină la noi. E un mod plăcut să își petreacă timpul liber atunci când nu pot merge la plajă”, au spus șefii CMSN.

CÂT TREBUIE SĂ PLĂTIȚI INTRAREA LA DELFINARIU

Pentru un singur bilet care asigură accesul la Delfinariu, Microrezervaţie, Expoziția de Păsări Exotice și Planetariu, un adult trebuie să scoată din buzunar 40 de lei, iar un elev sau student trebuie să achite 10 lei. Menționăm că atât Delfinariul, cât și Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice și Planetariul se află la sediul principal al CMSN, din bulevardul Mamaia nr. 255. Pentru un bilet la Acvariu, obiectiv aflat în fața Cazinoului din Constanța, un adult trebuie să plătească 20 de lei, iar copiii - 5 lei. Copiii sub șapte anu nu plătesc bilet la niciuna dintre secțiile CMSN.

PROGRAM NOU LA CMSN

Pentru că au rămas doar câteva zile până la venirea toamnei, din punct de vedere calendaristic, delfinii Ni-Ni și Chan-Chan, dar și restul animăluțelor din Microrezervație sau Acvariu vor trece, treptat, la programul de iarnă. De aceea, începând din 1 septembrie, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) își modifică orarul de vizitare. Cei care vor să viziteze Acvariul (aflat pe faleza de la Cazino) în timpul plimbărilor liniștite vor putea să meargă zilnic, între orele 9.00 și 19.00. În același interval orar se pot vizita și Delfinariul, Planetariul, Microrezervația și Expoziția de Păsări Exotice, toate aflate la sediul CMSN din b-dul Mamaia nr. 255. Vedetele Ni-Ni și Chan-Chan de la Delfinariu vor susține câte trei reprezentații pe zi, la orele 11.00, 15.00 și 18.00. De asemenea, cei care vor să descopere tainele corpurilor cerești pot participa la demonstrațiile care vor avea loc de cinci ori pe zi, la orele 10.00, 11.30, 13.30, 15.30 și 16.30. Odată cu programul vor fi modificate și tarifele de vizitare, însă noile prețuri ale biletelor de acces vor fi anunțate ulterior.12
Pagina a fost generata in 0.1612 secunde