Conferință dedicată studenților internaționali organizată de Universitatea Ovidius din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Conferință dedicată studenților internaționali organizată de Universitatea Ovidius din Constanța

Eveniment 22 Noiembrie 2021 / 12:21 478 accesări

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) va organiza, în perioada 10-11 decembrie 2021, prima ediție a Conferinței Internaționale „(Inter)cultural Dialogues”, informează conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura în formatblendedși va cuprinde prezentări ale lucrărilor realizate de studenții internaționali din țară și din străinătate, dar și o serie de evenimente social-culturale.

„Conferința își propune să încurajeze dialogul și comunicarea între studenți pentru a accelera internaționalizarea instituțiilor de învățământ superior, transformându-le în locuri în care toată lumea se simtă ca acasă în speranța că un astfel de eveniment ne va oferi ocazia să ne cunoaștem mai bine și să împărtășim informații și opinii interesante despre cultura diferitelor țări”, a precizat conf.univ.dr. Cristina Duhnea.

Printre subiectele pe care studenții le pot aborda în lucrările lor, se numără: imaginea țării/regiunii/orașului din care provin aceștia; elemente culturale zonei; mituri locale, povești, legende, personaje fantastice.

Evenimentul face parte din activitățile proiectului Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, ce are o valoare totală de 332.500 lei și este unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.127 secunde