Conferință internațională organizată de Facultatea de Litere a UOC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Conferință internațională organizată de Facultatea de Litere a UOC
Educație 18 Septembrie 2019 / 14:46 1402 accesări 0 comentarii

Facultatea de Litere - Departamentul de Limbi moderne pentru facultățile nefilologice din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, în perioada 19-20 septembrie, Conferința internațională „Tendințe inovatoare în predarea limbajelor de specialitate în contextul instabilității sociale actuale - INNO-LSP”, ediția a II-a. Evenimentul își propune să creeze un autentic spațiu de schimb de idei guvernat de gândirea critică și reprezintă o invitație la reflecție asupra metodelor inovatoare pe care cadrele didactice le aplică pentru a-i implica activ pe elevi și studenți în procesul de învățare și pentru a le spori acestora performanțele.

Lucrările Conferinței vor fi deschise joi, la ora 9.30, în Sala Umberto Eco din campus, corp A, de prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, prorector al Universității „Ovidius”, și de prof. univ. dr. Cristina Tamaș, decanul Facultății de Litere din cadrul UOC. În plenul conferinței vor susține prezentări prof. univ. dr. Michel Bourse de la Universitatea Galatasaray din Turcia și prof. univ. dr. habil. Aleksandra Matulewska, de la Universitatea Adam Mickiewicz din Polonia.

Evenimentul se va derula în mai multe secțiuni - Comunicare, Cultură și identitate, Lingvistică, Didactică și Traductologie. De menționat este că lucrările selectate vor fi publicate în Analele științifice ale Universității „Ovidius” - seria Filologie, indexate într-o serie de baze de date internaționale de renume.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2995 secunde