Consiliul UE confirmă numirea Codruţei Kovesi ca procuror-şef european

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Consiliul UE confirmă numirea Codruţei Kovesi ca procuror-şef european
Justiție, Externe 14 Octombrie 2019 / 13:53 1900 accesări 4 comentarii

Consiliul Uniunii Europene a confirmat numirea Laurei Codruţa Kövesi în funcţia de procuror-şef european, urmând ca această numire să fie supusă spre aprobare Parlamentului European, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni. "Procurorul şef european va organiza activitatea Biroului Procurorului Public European (EPPO) şi reprezintă Biroul în contactele cu alte instituţii UE, ţări membre şi state terţe. Kövesi va fi asistată de doi adjuncţi şi va prezida colegiul procurorilor, care vor avea sarcina să definească strategia şi regulile interne şi vor asigura coerenţa în şi între cazuri", se arată în comunicatul Consiliului European.

Loading...

4 comentarii

Nelu 16:38:14 / 15 Octombrie 2019
La subiect.

Bravo. O realizare extraordinara.

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

CSM ..: LAURA KRUDUTA COVESHI... 20:39:57 / 16 Octombrie 2019
...A PATRONAT UN SISTEM DE REPRESIUNE IN ROMÂNIA !!!!!

Asta este comunicatul de azi al CSM privitor la Cucuveaua mov ...Infractoarea ROZ...La cum a condus DNA !!!!..ZERO...ZERO prejudicii aduse statului recuperate .. MILIARDE de euro din bugetul statului pierduți la CEDO de DNA prin DOSARE PENALE FABRICATE , CU MARTORII INEXISTENȚI !!!!.... REPRESIUNE NEDREAPTĂ... S-AU FAPTA PENTRU CARE AU FOST TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ "PENALII"....NU EXISTĂ !!!!...Ba , chiar ar vrea că Coveshi sa facă ce a făcut și în România la nivelul Europei !!!!!.... REPRESIUNE NEDREAPTĂ.... PROTOCOALELE SECRETE INTERZISE prin lege !!!!... PROCURORII bandiții gen Portokala.....Mult "succes "luluto !!!!Paradesteii și pe europenii cum l-ai paradit pe Sebastian Ghiță și familia Cozma !!!!

cetateanu' turmentat 07:12:34 / 17 Octombrie 2019
Pentru CSM ..: LAURA KRUDUTA COVESHI...

Gradu' si functia?! SINCERE CONDOLEANTE,,,

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

"felicitări " LAURA KRUDUTA 07:32:42 / 17 Octombrie 2019
Sa faci exact ce ai făcut la DNA !!!!

Marile dosare de corupție .. Microsoft EADS..în care statul român a fost prejudiciat cu MILIARDE de euro ...În care amantul Elenei aspirina udrea Cocoș era cap de listă e liber ..Ce a recuperat Luluta ?... Mărunțiș , doar că sa arate dobitocilor care ÎNCĂ O susțin ,că ea lupta contra corupților !!!!!.. Când in realitate a condus un SISTEM DE REPRESIUNE (așa cum a comunicat CSM ieri ) un sistem care a favorizat PENALII INFRACTORII din PDL PNL CIUMA ROȘIE ...Ce nu știe un ARICI PANSAT susținător al lui Coveshi Este cum a AJUNS acesta impostoare in funcția de șefă DNA ???????..Cum a fost dat afara fostul șef PNA ? In urma unui dosar PENAL fabricat care ajuns pe masa JUDECĂTORILOR in care aceștia au dat sentința .... FAPTA PENTRU CARE A FOST TRIMIS ÎN JUDECATĂ NU.... EXISTĂ !!!!!!..Ba ARICIULE PANSAT susținător al lui coveshi OMUL Tiberiu Nițu a fost dat afară pe NEDREPT doar că era suspect.. PREZUMȚIA DE NEVINOVĂȚIEI ne fiind respectată .Așa a ajuns KRUDUTA mare șefă DNA , numită de ... PETROV , fără CONCURS !!!!.Așa cum a procedat Tudorel Toader cu Adina FLOREA care a câștigat prin concurs numirea în fruntea SIIJ cu nota 9,86 !!!!!!..Palgiatorea 4 la sută este "numită " astăzi în FRUNTEA DNA ... Europa !!!! Sper să-l ia și pe Portocală acolo că deja o are consultanta pe fosta procurare comunistă ...monika .makovei !!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.248 secunde