Constanța - Avarie RAJA și trafic blocat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța - Avarie RAJA și trafic blocat
Social 23 Mai 2019 / 13:10 230 accesări 0 comentarii

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi - 23 mai 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite săblocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile Mircea cel Bătrân și Moldovei, în intervalul orar 13.00 - 16.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucat echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

"Ne cerem scuze participanților latraficdin zona respectivă și îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timpcâtmai scurt", transmit reprezentan'ii RAJA SA..

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1899 secunde