Constanța - Locuri de joacă în curs de reamenajare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța - Locuri de joacă în curs de reamenajare
Administrație 17 Aprilie 2019 / 14:25 1354 accesări 0 comentarii

Primăria Constanța anunță că, în cursul zilelor următoare, în mai multe spații de distracții pentru cei mai mici locuitori ai municipiului, se vor monta tobogane, căsuțe, balansoare și alte elemente de joacă.

În ultimele două săptămâni au fost executate lucrările de infrastructură la spațiile de joacă de la: Casa de Cultură a Sindicatelor, aleea Mălinului, aleea Stejarului, strada Pescarilor bl FZ 15, strada Pescarilor bl BM 11, strada Dionisie cel Mic bl 50, aleea Daliei bl 128B, în primele două fiind amplasate deja și elementele de joacă.

Tot în perioada următoare se vor monta gardul de protecție și mobilierul urban. După finalizarea tuturor lucrărilor și când temperaturile vor permite, va fi turnat și covorul de cauciuc pentru protecția celor mici.

Reprezentanții Primăriei Constanța roagă locuitoriii oraşului să nu folosească locurile de joacă în curs de amenajare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1553 secunde