"Constanța Coffee Break" continuă și în acest weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

"Constanța Coffee Break" continuă și în acest weekend

Eveniment 24 Iulie 2021 / 08:30 559 accesări

Weekend-ul începe cu o porție de mișcare. Sâmbătă dimineață, de la ora 09:00, antrenamentcu instructorul de fitness Mariana Ciorbă de la World Class România. Lecțiile sunt gratuite pentru toți participanții.

Seara se anunță promitățoare. De la ora 20:00, Ritmo del Mar ne dezvăluie secretele dansului. Clubul este membru al Federației Române de Dans Sportiv din anul 2006. Din anul 2013, organizează Cupa Del Mar, competiție de nivel național care promovează dansul sportiv constănțean.

Duminică seara, de la ora 20:00, fenomenul latino ia amploare. Encanto Dance Academy vă așteaptă la o porție de relaxare și distracție pe toți cei care vor să simtă ritmurile muzicii latino. Vom experimenta diverse stiluri precum salsa, bachata, kizomba, ce devin mai mult decât o înșiruire de pași.

Dansul, muzica și sportul vor crea combinația perfectă pentru distracție. Sâmbătă și duminică, începând cu ora 18:00, terenul va fi liber pentru cei care doresc să joace baschet și badminton.

De sâmbătă, de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, puteți savura o cafea chiar pe bulevardul Tomis.

Și în acest weekend, tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian va fi redat constănțenilor dar și turiștilor care aleg ca destinație de vacanță litoralul.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1947 secunde