Constanța pasaj rutier subteran visează! Dar nici de o reabilitare nu are parte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din filmul: „Promisiuni degeaba” Constanța pasaj rutier subteran visează! Dar nici de o reabilitare nu are parte
Administrație 10 Septembrie 2017 / 15:32 10079 accesări 14 comentarii

Acest OZN este, de fapt, proiectul pasajului rutier subteran din Constanța, ce ar fi trebuit amenajat în zona Podului de la Butelii

Acest OZN este, de fapt, proiectul pasajului rutier subteran din Constanța, ce ar fi trebuit amenajat în zona Podului de la Butelii

Lucrările de reabilitare a Podului de la Butelii au fost oprite la o lună după ce au început... și așa au rămas și după patru luni

Lucrările de reabilitare a Podului de la Butelii au fost oprite la o lună după ce au început... și așa au rămas și după patru luni

Cel mai ușor lucru din lume este să promiți. O dovedesc mereu politicienii care nu se opresc din a-și prezenta planurile poate mult prea mari pentru cât sunt capabili să facă. Și nu vorbim doar despre cei care ocupă sau candidează pentru funcții la nivel central, ci și despre cei care se vor în fruntea autorităților locale, dar care, odată ajunși în vârf, par că uită ce au promis. Cam în această categorie se înscrie și primarul Constanței, Decebal Făgădău, care în urmă cu un an promitea marea cu sarea, iar acum abia dacă mai mișcă un deget. Una dintre cele mai neverosimile promisiuni ale sale din campania electorală din 2016 este legată de amenajarea unui pasaj rutier în zona Cora Brătianu, în apropiere de Podul de la Butelii. „Nu este un simplu pasaj subteran. El va avea și un sector destinat pietonilor. Mașinile care vor circula pe bulevard vor trece, în dreptul Podului de la Butelii, printr-un pasaj rutier. În acest fel, vom separa fluxurile de trafic atât auto, cât și pietonal”, spunea Făgădău în urmă cu mai mult de un an, când își lansa sediul de campanie. El a adăugat că acest proiect va fi realizat, în cazul în care va fi ales primar, în următorii patru ani.

NICI MĂCAR O REABILITARE NU A FOST REALIZATĂ

Ei bine, a trecut mai mult de un an și constatăm cu dezamăgire că Primăria nu a fost în stare nici măcar să reabiliteze complet Podul de la Butelii, lucrare pentru care primele licitații s-au desfășurat acum un an. Mai grav este că, deși lucrările de reabilitare au început abia în aprilie și se preconiza că durează fix un an, au fost suspendate la o lună după ce au demarat și așa au rămas. La începutul lunii mai, Primăria anunța că reabilitarea Podului de la Butelii a fost suspendată pentru o perioadă nedeterminată. „Din cauza problemelor de ordin tehnic apărute odată cu decopertarea Podului Cumpenei pentru reabilitare și modernizare, a fost necesară sistarea lucrărilor până la prezentarea soluției tehnice și a modalităților de continuare a lucrărilor de către proiectant”, au anunțat autoritățile locale printr-un comunicat. Din păcate, pare că autoritățile încă mai caută soluția tehnică pentru reabilitarea podului, pentru că lucrările au rămas suspendate chiar și după patru luni. În aceste condiții, este puțin probabil că se va respecta termenul limită de 12 luni promis de autorități. Și, uite așa, se fac doi ani de mandat în care nici măcar de o reablitare nu au fost în stare autoritățile. Ce pretenții să mai avem pentru amenajarea unui ditamai pasajul rutier ca în Singapore?

Loading...

14 comentarii

Jenna 02:22:34 / 11 Septembrie 2017
Un escroc și un mincinos

Multe a promis și...... nimic nu a făcut. A promis o sală polivalentă, un stadion frumos și modern, un pasaj subteran și unul suprateran și alte asemenea. Ați văzut ceva din toate astea ? Eu nu. Concluzia........ o trageți singuri. Un escroc și un mincinos ordinar.

Gogu 04:51:15 / 11 Septembrie 2017
Parcul de la primarie !

El nu este in stare sa finalizeze lucrarile din parc....de 2 ani bat pasul pe loc , si mai visam si la pasaje , reabilitari de poduri , etc ..hai sa fim seriosi ! Era sa uit , flota cea noua a RATC-ului....n-am vazut nici o roata de autobuz nou ...INCOMPETENTULE !

petrica 08:04:32 / 11 Septembrie 2017
railor!

sunteti rai,a facut blocuri pentru tigani caci ei sunt cei ce platesc impozite si taxe si a mai pus stalpi unde vrei si unde nu vrei fara a lasa un spatiu acolo unde se poate pentru parcari . Isi merita numele de FAGABOU

Constanteanu' 08:37:22 / 11 Septembrie 2017
Avem ce-am votat!

No comment!

Adrian 08:59:11 / 11 Septembrie 2017
Democratie

Suntem rai, da. Nu trebuie sa intelegem si noi nevoile lor asa cum ni le inteleg si ei pe ale noastre? Au nevoie de suportul nostru sa isi mai faca o afacere, un hotel. Cum vedem noi problema doar din puntul nostru, al populatiei cand oamenii astia muncesc din greu saracii. Constanta ar fi trebuit sa fie un super oras dar ramane pt fiecare de visat la asta.

Doru 09:32:10 / 11 Septembrie 2017
mirare

Aici nu apar decat mesajele ce injura pe Fagadau ?

Doru 09:37:21 / 11 Septembrie 2017
Urari

Doresc ca locuitorii Constantei sa invete carte........in loc sa citeasca ,scriu ! despre faptul ca s-a inchis circulatia ca sa treaca artistii.........nu trebuia ! sa dea masinile peste ei,ce dracu cauta ei in Constanta...........la noi sunt cele mai slabe participari la actiuni culturale ,exceptand cele "deamoaca" organizate de EXCROCUL Mazare..........

constantean 10:43:00 / 11 Septembrie 2017
face-ti ceva

Un pasaj rutier util ar fi la intersectia Tomis cu A Vlaicu .Acolo si releful permite asa ceva.Sa se vada o preocupare a primariei pentru orasul nostru sa faca ceva util.Nu este chiar asa de greu.Acolo este si o zona comerciala intensa si drumul inspre Mamaia si esirea si intrarea in oras ,face-ti si voi ceva.

Podul de la Butelii 11:35:10 / 11 Septembrie 2017
Va fi gata la Paște le ...mami lor

Nu se poate așa incompetenta.Oare cei din Cj nu trec pe pod!????.La fel se întâmplă și cu autostrăzile unde câștiga licitațiile firme de apartament cu 2 angajați.Ati văzut câți angajați lucrau pe pod. ? Când lucrau...O natie de boi cu conducătorii de căcat.Nu vrem nu putem să avem absorbție de bani UE..o legislație care nu permite absorbția dar permite hoția și biocrarismul ..Proiecte sânt dar nu avem conducători capabili să le realizeze pt că sânt propuși cei obedienți cei care cotizează in dauna celor capabili.Ce se întâmplă la CTa e generalizat pt toată țara..

Dan 11:36:06 / 11 Septembrie 2017
fii realist

Nu mai visati pasaje si poduri. Sincer, nu stiu cu ce m-ar ajuta. Eu personal as vota 3 chestii : eliminarea gropilor si valurilor in asfalt; aducerea tuturor gurilor de canal la nivelul asfaltului, de obicei sunt fie deasupra fie dedesubt; construirea a cat mai multe parcari in jurul blocurilor si punctelor de interes public (in lipsa spatiului, parcari pe etaje)

Decebal 11:58:47 / 11 Septembrie 2017
.DL primar mai vreți alt VOT ?

CTa un oraș medieval al cărui transport a FOST prevăzut numai pt atelaje (căruțe)..Sa nu mai aveți tupeu sa mai ne cereți un nou mandat.....Daca intre timp veți realizat ce ați promis..:Pasaje Sală de sport.. Transport in comun civilizat (cu o nouă flotă RATC...)

Minciuna trebuie penalizata 14:54:16 / 11 Septembrie 2017
psd uraste constantenii

Pt minciuna si dezinformare si fals in declaratiile facute cu privire la instalarea camerelor video pe strazi incepand din toamna ( e toamna !!!), primaru si Doggaru ar trebui sa-si prezinte demisiile sau sa fie demisi.

FLORIN 19:02:39 / 11 Septembrie 2017
mINCIUNI ELECTORALE.

Fagadau = Mazare. Asta a-ti votat ,asta aveti. Nu va mai lamentati.Credeti ca fagadau v-a renunta la un nou mandat ?????Eu nu cred, doar este PSD-ist., nu ????Doamne fereste de mai rau.Ce sa mai comentam ???

... 09:02:45 / 14 Septembrie 2017
...

sa fie bine sa nu fie rau!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 1.45 secunde