Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție anti-Covid 19

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție anti-Covid 19

Eveniment 26 Februarie 2021 / 12:23 663 accesări

În perioada 19-26.02.2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Cu aceste ocazii au fost aplicate 210 sancțiuni contravenționale, din acestea 167 au fost avertismente, iar 43 amenzi în valoare de 21500 lei.

În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 12 persoane care au fost sanctionate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria.


Gruparea Mobilă Constanta a mai făcut câteva recomandări:

Purtati masca in spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.

Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!

Informați-vă doar din surse oficiale!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.213 secunde