Constanța. Se asfaltează carosabilul pe strada Sentinelei din cartierul Palazu Mare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Se asfaltează carosabilul pe strada Sentinelei din cartierul Palazu Mare

Administrație 25 Septembrie 2023 / 12:46 635 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Sentinelei, tronsonul cuprins între strada Codrilor și strada Valea Morii, informează Primăria Constanța.

După ce a fost decapat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată parțial, până la ora 16:00. Lucrările vor continua până vineri, 29 septembrie, și vor fi instituite aceleiași restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00. După operațiunea de asfaltare a suprafeței carosabile, vor fi aplicate marcaje rutiere.

Tot pe strada Sentinelei, se intervine asupra infrastructurii pietonale. Se reconstruiesc trotuarele, se înlocuiesc bordurile și se stabilizează terenul cu piatră pentru a fi pregătit pentru asfaltare.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.Ştiri recomandate

12