Constanța se luminează de Paște

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ornamente pentru tot orașul Constanța se luminează de Paște
Administrație 01 Martie 2017 / 16:02 2679 accesări 6 comentarii

Pentru ca spiritul Sărbătorilor Pascale să se facă resimțit în toată Constanța, autoritățile locale intenționează să împodobească orașul cu lumini decorative. De aceea, Primăria a lansat, de curând, o licitație publică pentru închirierea unor sisteme de iluminat festiv pentru perioada Paștelui. Luminile ornamentale vor fi montate pe principalele străzi din Constanța, atât în sensurile giratorii, cât și pe stâlpi.

CÂTE INSTALAȚII DECORATIVE VOR FI MONTATE

Potrivit caietului de sarcini care însoțește anunțul, ar trebui montate 137 de figurine decorative. 28 dintre acestea sunt instalații de traversare, adică panouri luminoase pe care scrie mesajul „Paște Fericit”. Alte 78 de instalații sunt figurine în formă de ou, care vor fi montate în sensurile giratorii. Pe stâlpi vor fi montate 31 de figurine de mai multe tipuri. 15 dintre acestea vor fi sub forma unui iepuraș cu ou, cinci vor fi sub forma unei candele, iar celelalte 11 - sub forma unei lumânări cu ou de Paște. Toate produsele decorative utilizate în iluminatul festiv vor fi echipate cu LED, astfel încât să se asigure un consum mic de energie electrică. Pentru toate aceste ornamente, dar și pentru montarea și demontarea lor, Primăria este dispusă să cheltuiască 132.000 de lei.

ÎN CÂT TIMP VOR FI MONTATE LUMINIȚELE

Contractul de închiriere va fi încheiat pe o perioadă de maximum 15 zile de la emiterea ordinului de montare. Agentul economic ce va furniza luminile decorative are la dispoziție patru zile pentru montarea lor și tot atâtea zile pentru demontare. Ofertele pot fi trimise până în 7 martie, la adresa Primăria Municipiului Constanța, strada Mihail Kogălniceanu nr. 28, în atenția Serviciului Drumuri și Iluminat Public.

Loading...

6 comentarii

Panseluta 16:17:57 / 01 Martie 2017
Bravo, Primarie!

Daca tot iluminatul public in oras e varza, aceste figurine si panouri sunt exact ce ne lipsea ... bai, idiotilor, chiar nu aveti pe ce sa cheltuiti banii orasului? chiar nu se poate gasi o solutie tehnica ca la lumanarile ce tin loc de iluminat public sa fie crescuta puterea sau montate niste chestii care sa difuzeze lumina pe o suprafata mai mare in jurul stalpilor?

eva 23:46:44 / 01 Martie 2017
Pentru Panseluta

De acord cu tine. Exact la asta ma gandeam si eu in timp ce citeam articolul.

O 08:20:32 / 02 Martie 2017
pla

Intr-un oras deja tiganizat merg bine niste beculete kitsch. Toate astea in timp ce nu mai exista spatiu verde, strazile principale sunt deteriorate de simti ca mergi pe drum pietruit, ci nu pe sosea. Si totul gratie pensionarilor care ne vand in continuare pentru un pui, bosorogi nenorociti.

euuu 10:13:27 / 02 Martie 2017
constanta se liumineaza de Paste

nu stiu de ei nu vedeti ca isi bat joc de oras au rezolvat cu dezapezirea ,cu iluminatul in oras cu ciiniii vagabonzi acum se gindesc deja unde sa plece de paste si pun luminite ca sa pota fura bani din contarctul ala

Ziua 21:58:52 / 02 Martie 2017
Ca noaptea !

" Ce-i lipsește chelului, tichie de mărgăritare ! " Rușineeeeeeee celor din primăria Constanței, un oraș lăsat în mizerie, plin de gunoaie, gropi, ghenele de gunoi sunt devastate de oamenii săraci, de romii pe care nu-i controlează absolut nimeni, microbuzele sunt un dezastru, autobuzele se deplasează pe rute necorespunzătoare și nu la îndeamna călătorilor, toate sunt împotriva constănțenilor și primarul Constanței împreună cu, consilierii locali sunt niște inconștienți și iresponsabili, cheltuiesc banul public, oamenilor fără milă, ăsta-i jaf cu bună știință, adică, asta-i problemă în care dna-ul ar fi fost și este cazul ca dna-ul să se implice, să intervină ! Dar nimeni nu intervine și orașul nostru se prăbușește continu și ireversibil, cum este posibil așa ceva, în caz contrar trebuie să plece toată administrația locală din CONSTANȚA și să aibă loc alegeri anticipate locale, pentru că actualul guvern local este pus pe căpătuială, jaf si batjocorirea oamenilor, constănțenilor care cu bună credință i-au ales ?! NESIMȚIRE, NESIMȚIRE ȘI IARĂȘI NESIMȚIRE PENTRU CĂ NE DESCONSIDERAȚI VOTUL !

Teo 07:40:47 / 03 Martie 2017
Bataie de joc

Pâine si circ, nu-i asa?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1614 secunde