Constanța. Se reabilitează trotuarele pe strada Progresului din cartierul Km 4-5

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Se reabilitează trotuarele pe strada Progresului din cartierul Km 4-5

Administrație 07 Octombrie 2022 / 13:14 573 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Pe tronsonul delimitat de străzile Liliacului și Sergent Nicolae Grindeanu se decapează suprafața pietonală și se demontează vechile borduri, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, pe porțiunea de drum pe care se lucrează. Ulterior, vor fi montate pavele moderne.

Și pe străzile Liliacului și Lanului, se intervine asupra trotuarelor. Pe tronsoanele delimitate de strada Hatman Arbore și strada Pandurilor, se montează pavele moderne, după ce terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri.

Pe strada Dimitrie Anghel și pe aleea Topolog continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii pietonale. Se decapează trotuarele și aleile de acces în scările de bloc, se înlocuiesc bordurile vechi cu unele noi iar la final suprafețele pietonale vor fi asfaltate.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autototurismele pe trotuar sau pe carosabil.

Participanțiila trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonele în care se efectuează lucrări și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1614 secunde