Constanța, un oraș mai prietenos cu animalele de companie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța, un oraș mai prietenos cu animalele de companie
Administrație 09 Iulie 2019 / 14:05 1968 accesări 2 comentarii

Primăria Municipiului Constanța vine în sprijinul iubitorilor de animale prin reabilitarea spațiilor destinate câinilor cu stăpân și amenajarea unora noi în parcurile din oraș. Măsura reprezintă o soluție ca deținătorii de câini să poată ieși la plimbarecu animalul de companie fără să-i deranjeze pe ceilalți vizitatori ai parcului. Astfel, angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Constanța continuă lucrările de amenajare a țarcului pentru câini din parcul Tăbăcărie. Se montează gardul care împrejmuiește spațiul recreativ, iar în perioada următoare vor fi amplasate panouri de informare. Animalele vor beneficia de peste 3.700 de metri pătrați în care pot alerga în voie. Amenajări similare vor fi și în alte parcuri din oraș.

Loading...

2 comentarii

Adrian Ionescu 11:32:32 / 10 Iulie 2019
Spatiu pentru caini

Sunt placut surprins de aceasta initiativa, mai ales ca acum, cand asa-zisii ,,caini periculosi" sunt marginalizati si nu beneficiaza de un spatiu pentru miscare. Ce ar fi daca oamenilor periculosi li s-ar pune botnita si ar umbla legati pe domeniul public? Producatorii de lese si botnite ar deveni putred de bogati! Iar noi, majoritatea, am fi mult mai putin stresati ! Cinste primariei Constanta si initiatorului acestui proiect!

Contanțean 16:45:36 / 10 Iulie 2019
Mai bine mai târziu

Asemenea spații există deja in fiecare parc din București. Aștept și amenzi pentru deținătorii de câini care nu strâng mizeria produsă de patrupede.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2132 secunde