Constanța va găzdui Campionatul Mondial de Skandenberg

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Săptămâna viitoare Constanța va găzdui Campionatul Mondial de Skandenberg
Sport, Lifestyle 24 Octombrie 2019 / 10:47 2898 accesări 0 comentarii

A 41-a ediție a celei mai puternice competiţii de skandenberg din lume, Campionatul Mondial, se va desfăşura săptămâna viitoare la Pavilionul Expozițional din Constanţa. De asemenea, va avea loc şi a 22-a ediţie a Campionatului Mondial de Skandenberg pentru persoanele cu dizabilități. Întrecerile mondiale sunt organizate de Asociația Română de Skandenberg ,,Braț de Fier” și World Armwrestling Federation (WAF), fiind finanțate de Primăria Municipiului Constanța.

La turneu și-au anunțat participarea peste 1.200 de sportivi din 53 de țări, care vor veni din Asia, SUA sau Africa, special pentru acest eveniment. România va fi reprezentată de peste 85 de atleți și 5 para-atleți, campioni naționali, europeni sau chiar mondiali, printre ei fiind multiplul campion mondial Ion Oncescu și binecunoscutul Radu Valahu.

Programul competiţiei este următorul -

26 octombrie - Sosirea echipelor.

27 octombrie - Înregistrarea echipelor. Clasificarea și cântarul pentru sportivii para-atleți.

28 octombrie - Cântarul pentru juniori Under 15 și Under 18, Tineret U21 și sportivii paralimpici (confirmați); Seminarul arbitrilor, şedința tehnică şi şedința pentru clasificarea sportivilor.

29 octombrie - Prima zi de concurs - brațul stâng - juniori U15 și U18, Tineret U21. Finalele și festivitatea de premiere.

30 octombrie - A doua zi de concurs - brațul drept - juniori U15 și U18 ani, Tineret U21. Cântarul pentru categorii Master. Finalele și festivitatea de premiere pentru juniori U15 și U18 ani, Tineret U21.

31 octombrie - Festivitatea de deschiderea Campionatul Mondialui de Skandenberg pentru persoanele cu dizabilități.

A treia zi de concurs - brațul stâng - pentru toate categoriile de Master și pentru persoanele cu dizabilități. Finalele și festivitatea de premiere

1 noiembrie - A patra zi de concurs - brațul drept - pentru toate categoriile de Master și pentru persoanele cu dizabilități. Cântar - seniori. Finalele și festivitatea de premiere.

2 noiembrie - A cincea zi de concurs - brațul stâng - pentru seniori. Finale și festivitatea de premiere.

3 noiembrie - A şasea zi de concurs - brațul drept - pentru seniori. Finalele și festivitatea de premiere.

Festivitatea de închidere.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1406 secunde