Constănţean ameninţat cu un cuţit, pe stradă, pentru 1.000 de lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constănţean ameninţat cu un cuţit, pe stradă, pentru 1.000 de lei
Eveniment 31 Ianuarie 2020 / 17:49 3331 accesări 0 comentarii

În dimineaţa zilei de 31 ianuarie, în jurul orei 04.00, printr-un apel la numărul de urgențe 112, un bărbat a reclamat că a fost deposedat de 1000 de lei, fiind amenințat cu un cuțit de către un alt bărbat, în zona parcului central din orașul Hârșova.

În urma sesizării, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului. Pe baza semnalmentelor furnizate de către cel care a sesizat fapta, jandarmii au pornit în căutarea suspectului, pe care l-au identificat în scurt timp, într-o zonă apropiată. Asupra acestuia a fost găsită și suma de bani.

Oamenii legii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, iar făptuitorul a fost predat lucrătorilor Poliţiei Hârșova, în vederea luării măsurilor legale.

Jandarmii reamintesc tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă - 112 sau pot sesiza celui mai apropiat echipaj, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1424 secunde