Constănțean arestat după ce a ridicat un colet cu droguri venit din China!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constănțean arestat după ce a ridicat un colet cu droguri venit din China!

Eveniment 31 August 2016 / 11:15 1994 accesări

Lenea i-a lovit și pe traficanții de droguri! După delivery la pizza, serviciu de livrare pentru haine, aparaturi electronice și alte bunuri, unii constănțeni au ajuns să dea comandă pentru droguri - și nu de oriunde, ci tocmai din China. Doi bărbați din Constanța au fost prinși de procurorii antimafia în timp ce-și ridicau de la poștă „pachetele magice" sosite de pe tărâmul asiaticilor. Ambii suspecți au fost arestați. După gratii, cei doi suspecți care au acționat la fel vor lega poate o frumoasă prietenie.

După adidași, jucării, haine și rechizite, românii au ajuns să-și comande, se pare, și droguri „made in China". Un traficant în vârstă de 46 de ani din Constanța a făcut o comandă pentru un colet plin cu substanțe stupefiante, pe care voia să-l ridice liniștit de la un oficiu poștal din orașul său de baștină. Însă procurorii antimafia l-au lăsat fără marfă, după care i-au convins pe judecători să-l trimită la răcoare pentru 30 de zile. Cu aproximativ o săptămână în urmă, un alt constănțean era încătușat după ce apelase la acest sistem de delivery. Și acesta a primit un pachet cu droguri din China. Acum, cei doi indivizi, care au, se pare, câte ceva în comun, au devenit colegi de arest.

SĂ NU FACI AFACERI LUNI!

Săptămâna a început prost pentru bărbatul în vârstă de 46 de ani, despre care vă vorbeam mai sus. Luni, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au declanșat o operațiune de flagrant. Atunci, polițiștii constănțeni au depistat suspectul în timp ce ridica un colet primit din China. La interior, anchetatorii au găsit 107 grame de substanță psihoactivă. Apoi, mascații au trecut în vizită și la domiciliul omului. Nici de acolo nu au plecat cu mâna goală. Au ridicat „160 de grame de canabis, 250 de grame de substanţe cu efecte psihoactive, cinci plicuri autosigilante ce conțineau alte substanţe pulverulente, cu efecte psihoactive, un cântar electronic de precizie, 250 de plicuri autosigilante goale, precum şi 1.277 de lei şi 50 de euro, rezultați din vânzarea drogurilor", susțin oamenii legii. În baza probelor, suspectul a fost reținut și apoi arestat.

METODA „MADE IN CHINA" E LA MODĂ!

Cu aproximativ o săptămână în urmă, un tânăr de 26 de ani a fost depistat în timp ce ridica un colet cu droguri sosit din... China, desigur. Ofițerii de la Antidrog au așteptat ca protagonistul cazului să meargă la un oficiu poștal din municipiul Constanța și să ridice „pachetul magic". Imediat după ce acest lucru s-a întâmplat, oamenii legii l-au reținut pentru audieri. "În urma analizei de laborator a cantității de 60 grame de substanță identificată în colet s-a stabilit că aceasta are ca substanță activă compusul FUB-AKB 48, care face parte din categoria substanțelor noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice)", se arată într-un comunicat de presă dat publicității de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. Individul a fost reținut de procurori, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, magistrații Tribunalului Constanța au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă de 15 zile. Ancheta este coordonată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Constanța.

Citește și:

Săltat de polițiști după ce a ridicat droguri de la oficiul poștal!12
Pagina a fost generata in 0.2717 secunde