Constănțeanul Cristian Pletea, la Europenele de tineret

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de masă

Constănțeanul Cristian Pletea, la Europenele de tineret

Sport 01 Martie 2018 / 18:19 601 accesări

În perioada 25 februarie - 1 martie, loturile naționale de senioare și seniori ale României se află în cantonament la Buzău, unde se pregătesc pentru ITTF World Tour Platinum Qatar Open și pentru Campionatele Europene de tineret de la Minsk, care vor avea loc între 8 și 11 martie. Sportivii prezenți la acest stagiu de pregătire centralizată, alături de antrenorii Andrei Filimon și Ionuț Seni, sunt Adrian Crișan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristian Pletea, Alexandru Cazacu, Lucian Munteanu, Alin Spelbuș, Alexandru Manole, Mihai Zamfir, Dragoș Oprea, Elizabeta Samara și Bernadette Szocs. Cristian Pletea, sportiv legitimat la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța, va fi liderul echipei României care va efectua deplasarea la Minsk.

Elizabeta Samara și Bernadette Szocs au ajuns la Buzău direct de la Londra, unde alături de Daniela Dodean-Monteiro și Adina Diaconu au reprezentat România la Cupa Mondială, ediția 2018. Formația antrenată de constănțeanul Viorel Filimon, campioană europeană en titre, a fost eliminată în sferturi de finală, 0-3 cu Hong Kong.

Rezultate:

Samara - Ho Ching Lee 0-3

Szocs - Wai Yam Minnie Soo 2-3

Dodean-Monteiro / Samara - Hoi Kem Doo / Ho Ching Lee 1-3

Celelalte rezultate din sferturi: Japonia - Singapore 3-0; Coreea de Nord - Taiwan 3-1; China - SUA 3-0. Semifinale: Japonia - Coreea de Nord 3-0; China - Hong Kong 3-0. Finala: China - Japonia 3-0.

Săptămâna aceasta, la Halmstad (Suedia), a avut loc tragerea la sorți a grupelor pentru Campionatele Mondiale de tenis de masă rezervate seniorilor. Echipa feminină este în Grupa C, alături de Taipei, Olanda, Polonia, Coreea de Nord și Cehia, iar formația masculină a fost repartizată în Grupa A, alături de Germania, Hong Kong, Suedia, Egipt și Slovenia.12
Pagina a fost generata in 0.1809 secunde