Constănțeanul Eduard Popa, campion național de cadeți la volei pe plajă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constănțeanul Eduard Popa, campion național de cadeți la volei pe plajă

Sport 10 Iulie 2017 / 16:32 4955 accesări
Eduard Popa este campion la cadeți, iar Denisa Dumitru, vicecampioană la cadete (sursa foto: Facebook)

Eduard Popa este campion la cadeți, iar Denisa Dumitru, vicecampioană la cadete (sursa foto: Facebook)

Campionatele Naționale de volei pe plajă rezervate cadetelor (sportive născute în 2001 și mai tinere) și cadeților (sportivi născuți în anul 2000 și mai tineri) s-au încheiat, duminică, pe plaja LUV din Mamaia. Constanța a obținut trei medalii la actuala ediție: una de aur, prin Eduard Popa (CSȘ 1), care a devenit campion național, și două de argint, prin Denisa Dumitru (CSȘ 1 „Momentos”), și Bogdan Beiu (CSȘ 1). În finala mare a cadeților, Eduard Popa și Balazs Csiszar (UVVG ProVolei Arad) s-au impus cu scorul de 2:0 în duelul cu Bogdan Beiu și David Miron (de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni). În finala mare a cadetelor, Serena Grigore și Irina Kosinski (ambele de la Dinamo București) au câștigat cu scorul de 2:1 întâlnirea cu Denisa Dumitru și Theodora Stan (de la Dinamo București).

Rezultatele din finala mică - la cadete: Cătălina Udrea / Nadia Staicu (ambele CS IOR București) - Naomi Brehuescu / Iarina Butușină (CSU Reșița) 2:1; la cadeți: Carol Kosinski / Radu Tănase (ambii Dinamo București) - Alexandru Voicu / Silviu Partnoi (ambii CSȘ 1 Tulcea) 2:0.

Rezultatele din semifinale - la cadete: Grigore / Kosinski - Udrea / Staicu 2:0 și Dumitru / Stan - Brehuescu / Butușină 2:0; la cadeți: Popa / Csiszar - Voicu / Partnoi 2:0 și Beiu / Miron - Kosinski / Tănase 2:1.

Luni au început și întrecerile junioarelor și juniorilor (cei născuți în 1998 și mai tineri), joi urmând să fie stabilite campioanele. Tot la Mamaia, în perioada 21-27 august, pe plaja „Dandana” din zona Casino, se vor desfășura și Campionatele Naționale de volei pe plajă pentru senioare și seniori.12
Pagina a fost generata in 0.2414 secunde