Constănțenii aleargă la „SantaRun“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Duminică, în stațiunea Mamaia, costumați în Moș Crăciun

Constănțenii aleargă la „SantaRun“

Sport 15 Decembrie 2016 / 15:22 637 accesări
Constănțenii sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la „SantaRun”

Constănțenii sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la „SantaRun”

Prietenii lui Moş Crăciun se antrenează cu spor la țărmul mării pentru a fi în formă maximă în perioada Sărbătorilor de Iarnă şi, cum timpul este foarte scurt, au pregătit un antrenament inedit de alergare, duminică, 18 decembrie, începând cu ora 9.00, zeci de constănţeni costumaţi în Moş Crăciun fiind aşteptaţi să le dea o mână de ajutor.

Antrenamentul „SantaRun”, organizat pentru al doilea an consecutiv de Asociaţia Sportivă „Sanasport”, se va desfăşura pe plaja din staţiunea Mamaia (punctul de întâlnire va fi parcarea „Aqua Magic”), iar fiecare participant va putea să alerge sau să facă o plimbare, în funcţie de propria condiţie fizică.

Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016”, are ca scop promovarea sportului de masă în rândul comunităţii și a evenimentului internaţional, devenit foarte popular ca fiind printre primele maratoane din Europa care se desfăşoară pe nisip. La sfârşitul alergării, participanţii vor primi premii, ceai şi vin fiert, iar atmosfera va fi întreţinută cu muzică şi multă voie bună.

Evenimentul internațional „Maratonul Nisipului”, ajuns la a patra ediție, va avea loc la 26 martie 2017, în stațiunea Mamaia, se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță și reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a litoralului românesc la nivel internațional. Evenimentul conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km, dar și inedita cursă populară „Family Run”, care dorește să promoveze sportul în familie și să lupte împotriva obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

„SantaRun este o iniţiativă prin care ne dorim ca oamenii să resimtă bucuria Sărbătorilor de Iarnă, așa cum o făceau când erau copii. Este mare păcat că am uitat să ne bucurăm de lucrurile simple, să ne bucurăm de oameni, de căldura lor. Îi invităm pe toţi să iasă din casă, să vină alături de noi şi să se bucure de alergare. Am ales plaja din stațiunea Mamaia deoarece ne dorim să nu fie o competiţie, ci un eveniment la care oamenii vin să se bucure, să socializeze şi să simtă că sportul nu este un chin, ci o adevărată plăcere. La finalul cursei, participanţii vor fi serviţi cu ceai şi vin fiert din partea noastră şi se vor bucura, cum se cuvine, de venirea Sărbătorilor. Vă urez tuturor Crăciun Fericit, un sincer La Mulţi Ani, iar Anul Nou să ne aducă tuturor mai multă pace şi bucurie în suflete”, a declarat Daniel Antonaru, preşedintele Asociaţiei Sportive „Sanasport” şi managerul proiectului internaţional „Maratonul Nisipului”.

Cei interesați să participe la antrenamentul de alergare „SantaRun” sau la Maratonul Nisipului 2017 se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.

Citește și:

Au început înscrierile pentru Maratonul Nisipului 201712
Pagina a fost generata in 0.2192 secunde