Constănțenii au cucerit 5 medalii la Balcaniada de lupte pentru cadeți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constănțenii au cucerit 5 medalii la Balcaniada de lupte pentru cadeți

Sport 08 Noiembrie 2017 / 16:16 607 accesări
Antrenorul Marian Oancea, de la CSȘ Mangalia, alături de Ana-Maria Pîrvu și Daniel Sandu

Antrenorul Marian Oancea, de la CSȘ Mangalia, alături de Ana-Maria Pîrvu și Daniel Sandu

La o săptămână după Balcaniada de lupte pentru juniori, competiție desfășurată în Turcia, la Bursa, localitatea Murska Subota, din Slovenia, a găzduit Balcaniada rezervată cadeților și juniorilor 3. Din păcate, Federația Română de Lupte nu a avut buget și pentru participarea la această competiție, nici măcar pentru membrii loturilor naționale, astfel că niciun sportiv de la CS Farul Constanța și de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța nu a ajuns în Slovenia.

Au participat, în schimb, sportivi care practică lupte libere la CSȘ Mangalia și CS Poseidon Limanu-2 Mai, iar cele mai bune rezultate le-a înregistrat Ana-Maria Pîrvu, de la CSȘ Mangalia, care a cucerit medalia de aur atât la categoria de vârstă junioare 3 (categoria 48 kg), cât și la cadete (categoria 49 kg). Tot aur a obținut și un alt sportiv antrenat de Marian Oancea, Daniel Sandu, la juniori 3 (categoria 38 kg).

De la CS Poseidon Limanu-2 Mai (antrenor Cornel Trucmel), Delia Voiculescu a devenit campioană balcanică la categoria 32 kg, iar Ionuț-Răzvan Ioniță a cucerit bronzul la categoria 73 kg, ambii la juniori 3. În clasamentul pe medalii, România a devenit campioană balcanică la lupte libere feminin și a obținut locul 2 la lupte libere masculin.

Citește și:

Luptători constănțeni, pe podium la Balcaniada juniorilor

Luptătoarea Amalia Rătunzeanu, vicecampioană națională de junioare 3

Luptele din Constanța au viitorul asigurat12
Pagina a fost generata in 0.1772 secunde