Constănţenii, invitaţi să meargă gratis la plimbare cu autobuzul etajat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constănţenii, invitaţi să meargă gratis la plimbare cu autobuzul etajat
Social 19 Iunie 2017 / 15:09 6015 accesări 1 comentariu

RATC adoptă o atitudine extrem de transparentă faţă de locuitorii oraşului şi îi invită pe aceştia să ajute Regia cu sugestii acolo unde sunt lucruri de îmbunătăţit. Marţi, 20 iunie 2017, RATC Constanţa va face o cursă de probă pentru traseele 40 Mamaia şi 100 Mamaia cu un autobuz etajat. „Autobuzul va pleca din Gară la ora 10.00 şi invităm pe această cale doritorii să călătorească GRATUIT până în staţiunea Mamaia şi retur, pe următorul traseu: Gară - b-dul Ferdinand - b-dul Mamaia - Staţiunea Mamaia - b-dul Mamaia - b-dul Ferdinand - Gară - b-dul Lăpuşneanu - Sat Vacanţă şi retur. De asemenea, vom organiza în timpul deplasării un mic sondaj cu privire la aceste trasee, precum şi unele îmbunătăţiri ale serviciilor Regiei. Vă așteptăm cu interes”, au declarat reprezentanţi ai Regiei.

1 comentariu

Dumitru....dar nu Coiciu 10:46:55 / 20 Iunie 2017
RATC

Foarte util.....e timpul sa se inteleaga ca nu e firma unei familii ci a intregului oras....Noul director trebuie ajutat....calatorii trebuiesc intrebati ce isi doresc...si o sugestie.....sa puna RATC oameni in autobuz, la prima si a doua usa...., citeva echipe....care sa explica ca nu se dau un leu la sofer....sa vinda bilete si eventual sa colecteze sugestii de la calatori....sa faca treaba asta o luna, doua.....trebuie extinsa retaua de chioschiuri de bilete ( automate de bilete cind ? ).....orasul asta merita o firma de transport adevarata....sunt curios ce autobuze noi or sa vina...sper sa fie moderne.....iar primarul sa scoata maxi-taxi din oras.....activitatea lor nu are nici pe departe legatura cu legea...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2304 secunde