Constănțenii Nicolae Moga și Ramona Mănescu, propuși la Interne și Externe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Remanierea Cabinetului Dăncilă Constănțenii Nicolae Moga și Ramona Mănescu, propuși la Interne și Externe
15 Iulie 2019 / 17:01 2104 accesări 2 comentarii

Nicolae Moga

Nicolae Moga

Ramona Mănescu

Ramona Mănescu

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni, după şedinţa CEx PSD, modificările din Guvern, constănțeanca Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, senatorul constănțean Nicolae Moga, pentru Interne şi Mihai Fifor, pentru funcţia de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

"Am spus colegilor din CEx că avem două portofolii de vicepremier la care trebuie să facem nominalizări și încă 6 ministere cărorale-am făcut o evaluare. Am propus schimbarea ministrului Carmen Dan cu senatorul Nicolae Moga, de la Cosntanţa, am luat act de a-l schimba la MAE pe dl Teodor Meleşcanu cu Ramona Mănescu și l-am propus pe Mihai Fifor pentru funcţiade vicepremier pe Parteneriate Strategice",a anunţat Viorica Dăncilă.

Pentru vicepremier pe probleme economice interimatul se finalizează la jumătatea lunii august. "Vom avea o nouă discuţie legată de acest portofoliu şi, bineînţeles, de ministerele aflate în evaluare", a mai completat Dăncilă.

Carmen Dan şi-a anunţat demisia cu câteva minute înainte de şedinţa Comitetului Executiv de luni. Nicolae Moga, propunerea de la Interne, este senator de Constanţa în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 şi 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului în Biroul Permanent.

Ramona Mănescu s-a alăturat ALDE în anul 2017. Anterior, aceasta a deţinut funcţia de ministru al Transporturilor, în guvernarea Ponta. Europarlamentar din anul 2007, Ramona Mănescu a fost coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională şi membru supleant în Comisia pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale.

Mihai Fifor a fost ministru al Apărării şi, după congresul din această vară, este secretar general al PSD.

Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

2 comentarii

Radu 21:42:34 / 15 Iulie 2019
WAW !

Bonnie and Clyde ! Iarasi , din nou , inca o data , fesenistii mazaristi isi dau mana cu liberalii originali , absoluti , dornici sa ne ocupe timpul si spatiul ... Sigla USL-ista si simbolistica sa undergound , tovaraseasca , se simte mereu la malul marii , amirosind a putreziciune de hazna , cand apar in prim-plan o pitipoanca taricenista fanariota si un crai de curte veche fesenista penala ...

Coco 07:45:03 / 16 Iulie 2019
Ce-i recomand ?

Ce-i recomand pe cei 2 pentru funcția de ministru,TALENTU sau supunerea față de stăpânii ??????

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1974 secunde