Constănţenii sunt invitaţi, sâmbătă, la „Mișcarea pentru toți”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe stadionul „Gheorghe Hagi”, între orele 13.00 şi 15.00

Constănţenii sunt invitaţi, sâmbătă, la „Mișcarea pentru toți”

Sport 10 Mai 2019 / 11:14 500 accesări
Ilie Floroiu: „Este loc pentru toată lumea pe stadionul Constanţei”

Ilie Floroiu: „Este loc pentru toată lumea pe stadionul Constanţei”

Sâmbătă, 11 mai, între orele 13.00 şi 15.00, stadionul „Gheorghe Hagi”, va găzdui prima ediție a evenimentului sportiv „Mișcarea pentru toți”, în cadrul acestei manifestări urmând să se desfăşoare, simultan, activităţi la mai multe discipline sportive: atletism, baschet, box, gimnastică, haltere, lupte, volei, rugby, handbal, karate sau scrimă. Vor participa sportivi de la cluburile constănțene, foști sportivi de mare valoare, medaliați olimpici, mondiali și europeni, dar și antrenori din Constanța. Copii, părinţi sau bunici, toți cei care iubesc mișcarea și care doresc să desfășoare activități fizice în aer liber, să învețe tainele sporturilor și să se relaxeze sunt bineveniți sâmbătă, la stadionul „Gheorghe Hagi”. Invitaţi de onoare vor fi Daniela Sofronie, Elena Frîncu, Ilie Floroiu, Ionuţ Gheorghe şi Ionuţ Rudi Stănescu.

„Mişcarea pentru toţi este mişcare, de la cel mai mic până la cel mai în vârstă. Cine doreşte să facă mişcare este aşteptat pe stadionul „Gheorghe Hagi”, stadionul Constanţei. Prin această manifestare vrem ca fiecare să transmită un mesaj: să aducem copii la sport. Am invitat câţiva foşti mari sportivi ai Constanţei, iar la această acţiune vor participa şi o parte dintre cei mai mari antrenori pe care îi are Constanţa. Este prima ediţie a acestui eveniment şi sperăm ca el să devină unul de tradiţie”, a declarat fostul mare atlet Ilie Floroiu.

De asemenea, sâmbătă, de la ora 11.00, va avea loc meciul-eveniment de baseball între echipa SUA, reprezentată de militarii americani din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, și echipa națională de baseball a României. Trofeul „Jackie Robinson” a ajuns la a treia ediție la Constanța, iar întâlnirea va celebra 72 de ani de când legendarul Jackie Robinson, primul jucător de baseball de culoare, a intrat pe terenul „Ebbets” din Brooklyn, New York, spărgând barierele discriminării rasiale. Jackie Robinson a devenit un nume de referinţă pentru lupta pentru egalitate, pentru combaterea discriminării rasiale, dar şi pentru promovarea diversităţii şi toleranţei.

Meciul este organizat de Primăria Muncipiului Constanța, Ambasada SUA și Federația Română de Baseball și Softball.

Ziua de sâmbătă fi încheiată cu alte două meciuri de baseball din cadrul Cupei României.

Intrarea este liberă, iar spectacolul, garantat.12
Pagina a fost generata in 0.189 secunde