Constănțenii vor plăti în continuare taxa de tramă stradală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constănțenii vor plăti în continuare taxa de tramă stradală

Administrație 11 Aprilie 2017 / 12:59 2061 accesări

Curtea de Apel Constanța a decis, definitiv, respingerea contestației depuse de Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA) împotriva taxei de tramă stradală. În acest sens, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) a transmis un comunicat de presă prin care anunță faptul că această taxă va fi colectată în continuare. Redăm integral comunicatul SPIT:

„SPIT informează cetățenii cu privire la pronunțarea Curții de Apel Constanța în dosarul nr. 2426/118/2016 având ca obiect anularea taxei de folosire tramă stradală pentru anul 2016, în sensul respingerii în mod definitiv a cererii de chemare în judecată formulate de reclamanta Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA), în contradictoriu cu Consiliul Local al Municipiului Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT).

Prin urmare, taxa de folosire tramă stradală de către autovehiculele concepute şi construite pentru transportul de mărfuri pe raza municipiului Constanţa pe străzile de trafic uşor şi greu rămâne valabilă. Amintim că, prin încasarea acestei taxe de către SPIT, anual se colectează la bugetul local al municipiului Constanța suma de aproximativ 2.500.000 de lei”.12
Pagina a fost generata in 0.2166 secunde