Constantinescu rămâne în arest preventiv în dosarul "CMZ"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constantinescu rămâne în arest preventiv în dosarul "CMZ"

14 Iunie 2016 / 12:06 428 accesări

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins cererea preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Costanța, Nicuşor Constantinescu, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar, în dosarul „CMZ”.

Decizia vine la doar o zi după ce judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au luat o hotărâre asemănătoare în dosarul în care Constantinescu a fost denunţat de omul de afaceri Marian Turbatu.

Tot azi, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au analizat cererea lui Constantinescu de anulare a dispoziţiei Curţii de Apel Constanţa, prin care a fost arestat preventiv în 20 mai.

Iată minuta Curții de Apel Constanța:

"În baza art. 362 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 208 Cod procedură penală în referire la art. 207 alin. 4 Cod procedură penală menţine măsura arestării preventive a inculpatului Constantinescu Nicuşor Daniel. Respinge ca nefondate cererile inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau controlului judiciar. Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Definitivă"12
Pagina a fost generata in 0.2567 secunde