Consumatori de droguri surprinși de jandarmi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Consumatori de droguri surprinși de jandarmi

Eveniment 21 Iulie 2021 / 12:56 502 accesări

Jandarmii au surprins în Mamaia, o persoană care avea asupra ei, un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței.

Astăzi dimineață, în jurul orei 01.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia, au observat într-o parcare aflată la intrarea în stațiune, o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, aceasta a devenit agitată, a aruncat pe jos joint-ul și s-a îndreptat către un autoturism.

A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut contolul corporal sumar. Asupra acestuia, în buzunarele pantalonilor, jandarmii au mai găsit, un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței. Tânărul de 32 de ani, a declarat că ”este consumator, că substanțele halucinogene îi dau o senzație de bine și mai vinde câteodată pentru a se întreține”....

O oră mai târziu, jandarmii au mai depistat în Vama Veche, alt tânăr care avea asupra lui, trei folii de aluminiu cu substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

Pliculeţele autosigilante, aparatul de mărunţit, foliile cu substanță şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2148 secunde