Contestaţie, şi România mai obţine o medalie la Universiada de la Taipei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Contestaţie, şi România mai obţine o medalie la Universiada de la Taipei
Sport 29 August 2017 / 09:15 566 accesări 0 comentarii

Ultima finală la atletism din programul feminin din cadrul ediției a 29-a a Universiadei de vară de la Taipei (Taiwan) a adus încă o medalie pentru delegația României. Clasată iniţial pe locul 4, cu timpul de trei minute 34 de secunde şi 16 sutimi, ştafeta României de 4x400 de metri alcătuită din Sanda Belgyan, Florina Camelia Gal, Anamaria Nesteriuc şi Bianca Răzor a câştigat bronzul în urma unei contestaţii. Echipa Ucrainei, care a încheiat cursa pe locul al doilea, a fost descalificată. Aurul a fost obţinut de Polonia, cu timpul de trei minute 26 de secunde şi 75 de sutimi, iar Mexicul a luat argintul, cu timpul de trei minute 33 de secunde şi 98 de sutimi.

Cu bronzul de la ştafetă, Bianca Răzor este singura atletă tricoloră cu două medalii la actuala ediţie a Universiadei, ambele de bronz.

Atletismul a adus delegaţiei României şase medalii la Taipei, iar gimnastica artistică, patru.

Bilanțul sportivilor români la Universiada de vară este de zece medalii: trei de aur - Larisa Iordache, la individual compus și sol; Alina Rotaru, la săritura în lungime; două de argint - Nicolae Alexandru Soare, la 10.000 de metri; Alin Alexandru Firfirică, la aruncarea discului; cinci de bronz: Bianca Răzor, la 400 de metri, Larisa Iordache, la bârnă, ştafeta feminină de 4x400 de metri (Sanda Belgyan, Florina Camelia Gal, Anamaria Nesteriuc şi Bianca Răzor), Andrei Muntean, la sărituri, și Andrei Gag, la aruncarea greutății.

Competiţia de la Taipei se va încheia miercuri, 30 august.

Citeşte şi:

A noua medalie pentru România la Universiada de vară

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1974 secunde