Continuă modificarea parcărilor din oraș!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Continuă modificarea parcărilor din oraș!
Administrație 25 Aprilie 2019 / 18:56 1067 accesări 1 comentariu

În această săptămână, mai multe parcări din stațiunea Mamaia și Constanța care înainte erau deservite de taxatori au devenit parcări prin SMS.

Acestea sunt situate în următoarele zone:

• În zona Aqua Magic

• În zona Telegondola

• În zona Mamaia Nord

• În zona Poarta 1

• În Portul Tomis

• În zona Policlinica 2

• În zona Brotăcei

Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking. Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, vă va arăta pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord. Prin intermediul aplicației se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj cu 5 minute înainte de expirarea timpului. Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Loading...

1 comentariu

Mihaela Zissu 13:13:31 / 23 Mai 2019
plata parcare cu tichet de parcare

Doresc sa aduc in atentie, modalitatea de plata a parcarilor in Constanta. Parerea personala este ca metoda SMS-urilor nu a fost cea mai fericita alegere. As propune macar posibilitatea platii prin tichete de parcare, care s-ar putea cumpara din benzinarii, chioscuri de ziare s.a.m.d. Ar fi mult mai comod si pentru persoanele care au cartela nu abonament . Multumesc

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2553 secunde