Contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire
Eveniment 08 Octombrie 2019 / 14:41 1466 accesări 0 comentarii

Polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de luni, 6 mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Topalu, județul Constanța, la persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire. Astfel, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 25 de recipiente de plastic, 7 recipiente de tablă de aproximativ 220 de litri și 1 butoi de aproximativ 200 de litri, toate conținând lichid cu un miros specific de motorină, însumând astfel 2.270 de litri de motorină.

Totodată, polițiștii au găsit și confiscat 2 bărci cu motoare atașate susceptibile a fi fost folosite la comiterea de acțiuni ilicite, 2 motoare de drujbă, 4 vintire, 2 motoare de barcă, 3 sacoșe cu păpuși de plasă monofilament și aproximativ 150 de cutii cu petarde. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de aproximativ 33.000 de lei.

4 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 52 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspcetul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1726 secunde