Contractul pentru restaurarea Cazinoului din Constanța a fost semnat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Contractul pentru restaurarea Cazinoului din Constanța a fost semnat
Administrație 20 Decembrie 2019 / 12:59 2283 accesări 1 comentariu

După ce ieri, contestatarul licitației, firma Eldiclau, a renunțat la demersurile pe care le-a inițiat la Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), Compania Naţională de Investiţii a semnat, astăzi, contractul pentru „Consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa”, cu asocierea de firme care a fost declarată câştigătoare a licitaţiei pentru realizarea lucrărilor.

„Felicit CNI şi pe toţi cei implicaţi pentru stăruinţa cu care s-au luptat ani de zile pentru ca această clădire simbol a României şi a Constanţei să fie scoasă din degradare şi pusă în valoare pentru turiştii români şi străini. Îmi iau angajamentul să susţin CNI să ducă la bun sfârşit acest proiect. În doi ani, Cazinoul din Constanţa va redeveni perla litoralului Mării Negre”, a declarat ministrul Ion Ştefan.

În urma finalizării procedurii de achiziție publică, asocierea Aedificia Carpaţi SA & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL & SC Tehnoinstal SRL a fost declarată câștigătoare, valoarea contractului fiind de 56.627.697,09 lei cu TVA. Durata contractuală de realizare a investiției este de 30 luni (din care trei luni dedicate activității de proiectare). În cadrul contractului se vor executa lucrări de consolidare și restaurare ale clădirii principale (S+P+1E+M, pod parțial și rampă de acces către subsol), dar și a zonelor exterioare (reabilitare platformă terasă, rețele utilități, zid de apărare și balustradă).Pagina a fost generata in 0.1397 secunde