Controale la firmele de transport în comun. Câte amenzi au fost aplicate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Controale la firmele de transport în comun. Câte amenzi au fost aplicate
Administrație 09 Decembrie 2016 / 16:01 1839 accesări 3 comentarii

Firmele de transport în comun care nu respectă regulile ar face bine să se pună în legalitate cât mai repede. Asta pentru că, în această perioadă, polițiștii locali și cei de la Rutieră controlează tot ce înseamnă firme de transport în comun și taxi care își desfășoară activitatea în municipiu. Potrivit unor surse, vineri, 9 decembrie, Poliția Locală Constanța împreună cu agenții de la Rutieră au aplicat 12 sancțiuni, în valoare totală de 6.000 lei. Printre neregulile depistate se numără neachitarea taxei de utilizare a tramei stradale, lipsa avizului de traseu eliberat de autoritățile locale și opriri neregulamentare.

COMISIE DE VERIFICARE

Amintim că, în martie, primarul Decebal Făgădău a anunțat că va fi înființată o Comisie de Control în domeniul transportului public, formată din reprezentanți ai mai multor instituții cu competențe în această sferă. „Deocamdată discutăm cu reprezentanți de la Poliția Rutieră, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Registrul Auto Român, Autoritatea Rutieră Română și alte instituții abilitate, pentru a forma această comisie interinstituțională. Se va verifica tot ce înseamnă activitatea acestor firme. Dacă acest organism va constata că nu se respectă regulile transportului în comun, firmele își vor pierde autorizațiile, avizele și licențele”, a explicat Făgădău.

Loading...

3 comentarii

DL Primar al CTA 19:43:58 / 09 Decembrie 2016
VA ROG...

COnstanta este un oras turistic si nu se poate ca tranportul in comun al acestuk important municipiu sa fie lasat hazardului.Transportul im comun.este o emblema o oglinda a unui municipiu precum CTA si trebuie sa aveti grija pt ca acesta sa se desfasoare intru un mod civilizat. Ce sa vada un turist? Cum cutii cosciuge pe roti ingramadesc oamenii fara a se asigura min de confort si protectie contra accidententelor nu mai spun ca nu se elibereaza bilete de calatorie .Cea mai importanta masura un proiect care va va aduce mult succes la viitoarele alegeri scoateti Maxi Taxi in afara din oras si reinoiti parcul de autobuze al RATC cu masini noi si moderne.Asta trebuie sa fie prioritatea DVS Nr1. Va multumesc anticipat stiind ca veti lua ACT.

ionut 04:39:32 / 10 Decembrie 2016
Pentru DL Primar al CTA

controale trebuiesc facute si la ratc.oare nimeni nu vede soferii de la ratc care primesc spaga de la calatori.p.s 1 leu pe la usa din fata.?

N.R. 08:35:30 / 10 Decembrie 2016
Transport local

Intrebari: 1. Este legal ca micribuzele MAXI TAXI sa transporte pasageri in picioare,uneori nici nu au loc sa se miste pe culoar? 2. Este legal ca aceleasi microbuze sa aibe doar o singura usa de acces-iesire?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1849 secunde