Controalele ANPC au descoperit lucruri şocante

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Directorul general ANPC, Paul Anghel

Controalele ANPC au descoperit lucruri şocante

Economie 29 Iulie 2020 / 09:22 1095 accesări

Condiţiile din bucătăriile cluburilor "de fiţe" trebuie să fie la standarde foarte ridicate, însă, uneori, controalele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) au descoperit lucruri şocante în aceste locuri, a declarat directorul general al instituţiei, Paul Anghel, într-un dialog cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali.

Unul dintre patronii liberali prezenţi la eveniment a catalogat drept abuzivă măsura adoptată joia trecută de inspectorii ANPC privindoprirea temporară a activităţii a două cluburi din Mamaia - Breeze și Fratelli -, argumentând că, pe baza aceloraşi standarde aplicate de ANPC, cherhanalele de pe plaja Corbu "ar trebui arse din temelii".

În replică, directorul general al ANPC a apărat măsura opririi temporare a activităţii celor două cluburi, argumentând că acest tip de sancţiune este printre cele mai blânde posibile.

El a apreciat că cluburile "de fiţe" trebuie să aplice în bucătăriile proprii standarde de calitate foarte ridicate, însă inspectorii ANPC au descoperit multe nereguli la cele două cluburi din Mamaia, ca şi în cluburi din Bucureşti.

Continuarea articolului pe Digi 24.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1519 secunde