Control la Cherhanaua Moessia din localitatea Vadu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Control la Cherhanaua Moessia din localitatea Vadu

Social 02 Decembrie 2022 / 09:04 852 accesări
facebook.com

facebook.com

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanțaa oprit temporar activitateaCherhanalei Moessia din localitatea Vadu, județul Constanța. De asemenea, unitatea de alimentație publică a fost amendată cu 10.000 de lei pentru neregulile constatate.

Protecția Consumatorilor a găsit peste o tonă de produse alimentare cu schimbare stare termică din produs refrigerat în produs congelat;produse alimentare fară elemente de identificare și caracterizare, ce au fost scoase din ambalajul original și rembalate de către operatorul economic fară a mai exista informații cu privire la data de valabilitate.

„Conform declarațiilor angajatului au fost achiziționate refrigerate și congelate în camera de congelare”, transmite CJPC.

Au fost identificate, de asemeni, produse alimentare și materii prime cu termen de expirare depășit din 2019, 2020, 2021 și mai, septembrie 2022, fire electrice ieșite din parte, fară capac/ protecție,excremente de animal în zona de spălare vase,muște în blocul alimentar,ustensile neprofesionale,coșuri de gunoi fară capac,preparate culinare ținute la temperatura camerei,în frigiderele de Pepsi se depozitează produsele alimentare,cloramina expirată,depozitare materii prime direct pe paviment,decongelare la temperatura camerei, camera de congelare avea produse alimentare cu un miros înțepător de alimente modificate organoleptic.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1197 secunde