Contul de Instagram al Simonei Halep, spart de hackeri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Contul de Instagram al Simonei Halep, spart de hackeri
Sport 24 Iulie 2019 / 11:04 1563 accesări 0 comentarii

Contul de Instagram al tenismenei constănţene Simona Halep, câştigătoarea turneului de la Wimbledon, a fost spart de hackeri marţi seară, aceştia publicând imagini prin care cereau bani de la fanii sportivei. „Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend”, a fost unul dintre mesajele postate.

În plus, hackerii au publicat imagini prin care îi trimiteau pe fani să acceseze un link, promiţându-le cadouri precum Apple AirPods. „Bună! În următoarea postare voi oferi căşti Apple Airpods pe gratis. Tot ce trebuie să faceţi este să vă inseraţi informaţiile. Fac asta pentru fanii loiali!”, era scris într-un alt mesaj.

Printre ultimele mesaje publicate, hackerii au continuat să îi îndemne pe fani să-şi ofere detaliile personale în schimbul unor căşti Apple AirPods.

Pe contul său de Twitter, Simona Halep a anunțat că problema de pe Instagram a fost rezolvată, toate mesajele fiind şterse. „Vă rog să-i ignorați pe hackerii care se distrează pe contul meu de Instagram”, a scris Simona Halep.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2147 secunde