Copiii de la AS Kinder Constanța vor susține România alături de foști mari internaționali

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Preliminariile EURO 2020 Copiii de la AS Kinder Constanța vor susține România alături de foști mari internaționali
Sport 10 Octombrie 2019 / 08:49 376 accesări 0 comentarii

Meciul România - Norvegia, din etapa a opta a Grupei F a preliminariilor EURO 2020, programat marţi, 15 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București, se va disputa într-un regim special, din cauza sancțiunii UEFA. În tribune vor putea fi prezenţi doar copiii cu vârsta sub 14 ani și însoțitorii lor, iar interesul din partea şcolilor de fotbal şi asociaţiilor sportive a fost unul maxim. AS Kinder Constanța (preşedinte George Nache) a fost a doua înscrisă pe lista pentru această întâlnirie, iar copiii de la asociaţia sportivă constănţeană vor avea parte de o surpriză.

„Valul uriaș de afecțiune din partea copiilor ne impresionează, iar jucătorii sunt și mai motivați acum pentru victorie! La această partidă nu există zone VIP și nici diferențe între peluze și tribune. Pentru că apreciem curajul celor care s-au înscris primii pentru meci, deschizând practic drumul pentru cei peste 20.000 de până acum, am pregătit o surpriză: copiii de la primele 10 școli și asociații sportive înscrise vor urmări meciul pe Arena Națională din sectorul în care se vor afla Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Lucian Sănmărtean, Ion Geolgău sau Aurel Țicleanu. Vor susține România cot la cot cu foștii mari internaționali, membri ai echipei FRF!”, a fost mesajul postat pe site-ul oficial al FRF.

Iată primele 10 școli și asociații înscrise, în ordine cronologică:

ACS Viitorul Noua Generație București

AS Kinder Constanța

Youth Fotbal Club București

ACS Victoria 2010 București

Școala Gimnazială nr. 88 București

ACS Progresul Găești (Dâmbovița)

ACS Best Boys București

Școala Gimnazială Stăncuța - Cuza-Vodă (Brăila)

Școala Gimnazială Gherghița (Prahova)

Școala Gimnazială Călmățuiu de Sus (Teleorman)Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1886 secunde