Copiii din centrele de plasament ale Constanței ajung mâine în Tărâmul Magic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Copiii din centrele de plasament ale Constanței ajung mâine în Tărâmul Magic

Social 18 Decembrie 2018 / 10:05 386 accesări

60 de copi din centrele de plasament ale Constanţei vor vizita, timp de câteva ore, Tărâmul Magic al Crăciunului, miercuri, 19 decembrie 2018, începând cu ora 14.30.

Vor fi oaspeţii de vază ai Atelierului de Magie, Atelierului Pinguinilor Muzicali, Atelierului de Jucării, Casei Hobbiţilor şi Ambasadei lui Moş Crăciun. Vor fi public îndrăgit la spectacolele din Castelul Fermecat şi, pentru că oamenii şi faptele bune atrag alături alţi oameni şi fapte bune, comercianţii din Târgul de Crăciun le vor oferi, în mod gratuit, acestor copii libertatea de a degusta dulciurile şi băuturile specifice perioadei Sărbătorilor.

Festivalul Iernii 2018 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, în valoare de 1.351.250 lei şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Un mic gest poate schimba o lume sau o părere despre lume sau poate constitui o amintire frumoasă, care să încălzească o vatră rece. “O faptă bună este precum un clopot care cheamă oamenii la închinare”, spune un proverb danez. Intenţia organizatorilor Tărâmului Magic al Crăciunului 2018 este de a-l transforma într-un proverb românesc şi, în acelaşi timp, de a-l pune în practică.12
Pagina a fost generata in 0.2241 secunde