Copiii din Cumpăna, pe locul secund la Cupa Satelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Copiii din Cumpăna, pe locul secund la Cupa Satelor
Sport 13 Mai 2019 / 15:42 304 accesări 0 comentarii
Jucătorii pregătiți de antrenorul Cristian Mustacă vor avea parte de o experiență VIP la meciul România - Spania, din toamnă (sursa foto: www.frf.ro)

Jucătorii pregătiți de antrenorul Cristian Mustacă vor avea parte de o experiență VIP la meciul România - Spania, din toamnă (sursa foto: www.frf.ro)

Cupa Satelor la fotbal, competiție rezervată categoriei de vârstă Under 13 și organizată de Federația Română de Fotbal, împreună cu AFIR și Asociațiile Județene de Fotbal, s-a încheiat duminică, la Cumpăna. Noul teren de fotbal din cadrul Complexului Sportiv „CENTENAR 2018” de la Cumpăna a găzduit partidele primei ediție a turneului final, în ultimul act echipa din Ruginoasa (Iași) câștigând, cu scorul de 1-0, duelul cu formația din Cumpăna, pregătită de antrenorul Cristian Mustacă. Arbitrii finalei au fost doi „centrali” din Liga 1, Sebastian Colțescu și Horia Mladinovici. Marea finală a început cu lovitura de start dată de internaționalul român Ianis Hagi, care le-a transmis un mesaj copiilor: „Vă urez mult succes și vă așteptăm alături de națională în Norvegia!”

În finala mică, Sânmartin (Bihor) s-a impus la loviturile de departajare, cu 2-1, după 2-2 la finalul timpului regulamentar de joc, în meciul cu Rudeni (Ilfov). Câștigătoarea competiției îi va însoți pe tricolori în deplasarea de la Oslo, din preliminariile EURO 2020, la partida Norvegia - România, în timp ce ocupantele locurilor 2 și 3 vor avea parte de o experiență VIP la meciul România - Spania, din toamnă.

Premii individuale: Florin Doroftei (Ruginoasa) - golgheterul turneului final, Dorin Moise (Cumpăna) - cel mai bun jucător al finalei, Daniel Moldovan (Sânmartin) - cel mai bun portar al turneului, Iulian Curcă (Ruginoasa) - cel mai bun jucător al turneului. Cel mai tânăr participant a fost Radu Florea (Cumpăna) - 10 ani.

Celelalte rezultate înregistrate de echipa din Cumpăna - în semifinale: 2-0 cu Rudeni; în grupă: 1-0 cu Dumbrăvița (Timiș), 0-3 cu Ruginoasa și 2-1 cu Vârtoape (Teleorman).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2405 secunde