Cordoba a confirmat transferul lui Florin Andone la Deportivo La Coruna

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cordoba a confirmat transferul lui Florin Andone la Deportivo La Coruna
22 Iulie 2016 / 20:12 273 accesări 0 comentarii

Clubul spaniol Cordoba CF, aflat în liga secundă din Spania, a anunţat vineri, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, transferul atacantului român Florin Andone, în vârstă de 23 de ani, la Deportivo de la Coruna, formaţie din prima ligă spaniolă.

Astfel, oficialii clubului spaniol pun capăt speculaţiilor apărute în ultimele zile cu privire la transferul internaţionalului român. Atacantul crescut în Spania şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Cordoba, după ce formaţia sa a ratat promovarea în prima ligă din Spania. Conducătorii Cordobei nu au dezvăluit suma de transfer şi perioada contractuală.

"Cordoba CF și Real Club Deportivo Coruna au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Florin Andone. Astfel, pentru a se concretiza, mai trebuie doar ca atacantul român să efectueze vizita medicală, apoi se va putea alătura noilor colegi. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Florin Andone pentru efort, angajament şi dăruirea de care a dat dovadă pe parcursul perioadei petrecute la Cordoba. Îi dorim mult succes la noua sa echipă!", se arată în comunicatul postat pe site-ul Cordobei.

Marţi, 26 iulie, Florin Andone va merge la Deportivo La Coruna pentru a efectua vizita medicală. Conform presei din Spania, mutarea îi va costa pe cei de la Deportivo La Coruna 4,7 milioane de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer. În sezonul trecut, Florin Andone a marcat 21 de goluri şi a oferit şapte pase decisive în toate competiţiile pentru Cordoba.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1519 secunde