Corina Creţu: „România nu-şi permite luxul să se gândească la ieşirea din UE”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Corina Creţu: „România nu-şi permite luxul să se gândească la ieşirea din UE”
Administrație 29 Octombrie 2018 / 17:42 329 accesări 1 comentariu

Comisarul european Corina Crețu taie avântul celor care îmbrățișează ideea „RoExit” și consideră că România nu-și poate permite acest lux. Comisarul european pentru politică regională a declarat luni, într-o dezbatere organizată la Bucureşti, că România nu îşi poate permite „luxul” să se gândească la ieşirea din Uniunea Europeană. România nu-şi poate permite luxul de a se gândi la ideea de a ieşi din Uniunea Europeană. Mai ales acum, când are în faţă preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, când are posibilitatea ca lider al Uniunii Europene să schimbe lucrurile în bine, din interior”, a declarat, luni, la Bucureşti, la conferinţa EuroIMPACT, comisarul european Corina Creţu. Ea a mai declarat luni, la Bucureşti, că România a pierdut deja fonduri europene în valoare de aproape 2 miliarde de euro pe care le putea folosi în infrastructura de transport.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

a-mirabilis 06:36:36 / 30 Octombrie 2018
sangele albastru ,apa de ploaie europeana nu se face.

Are dreptate doamna.Romania va lupta pentru UE chiar daca va ramane singura .Numai Anglia,cu sange albastru in instalatie sl-a permis.Nu le-a convenit,lor,Ei,din Imperiul in care soarele nu apune niciodata sa manace varza de Bruxeless cand poate sa se infrupte cu alese mirodenii si forta de munca din tarile Commonlwentului ? Si nu sant putine tari ,Peste 50.Doamna europarlamentara Corina,are mintea limpezita ca lana de miorita spalata la valtoare.Are si o propunere,de fapt o,,ponta''sa se urce pe capra guvernului roman.Are multa experienta la Bruxeless ,europarlamentara,,Gurile rele zic ca a fost ,,flebetea''unui american cu grutate cret si inchis la culoare,Se bate pentru banii europeni la romani.Pai multinationalele si firmele exotice trebuie sa-si ia banii inapoi.Ramane Romaniei suprastructura de transport asa cum a ajuns India si Bangladas.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2368 secunde