Coronavirus în România LIVE UPDATE. 144 noi cazuri de coronavirus în ţară în ultimele 24 de ore. Bilanţul total urcă la 906 / 13 oameni au murit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Coronavirus în România LIVE UPDATE. 144 noi cazuri de coronavirus în ţară în ultimele 24 de ore. Bilanţul total urcă la 906 / 13 oameni au murit

Sănătate 25 Martie 2020 / 17:26 1212 accesări
Coronavirus în România

Coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică anunţă alte 144 de cazuri de infectare.

Până miercuri, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 86 s-au vindecat.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că miercuri dimineaţă a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Este vorba despre o femeie din judeţul Caraş-Severin în vârstă de 72 de ani tranferată marţi seara la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, secţia ATI, unde se afla din data de 21 martie. Pacienta nu avea istoric de călătorie şi nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

Primul decesdin România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunţat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgenţe a Spitalului Filiaşi. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

Următoarele victime:

- un bărbat de 74 de ani internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, care suferea şi de o boală cronică preexistentă

- un bărbat în vârstă de 70 de ani - om de afaceri, patron al unui complex comercial şi al echipei de volei feminin, dar şi fost viceprimar al oraşului Piatra-Neamţ - internat în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 şi transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi în data de 20 martie, tot cu afecţiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arterială)

- o femeie de 72 de ani internată în Spitalul Judeţean Suceava, cu afecţiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare)

- un bărbat de 71 ani din Suceava, internat la Spitalul Judeţean Suceava

- un bărbat de 64 de ani din Arad, internat din data de 20 martie

- un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar Bucureşti, confirmat pozitiv în data de 21 martie

- un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova, confirmat pozitiv în 19 martie.

- un bărbat de 59 de ani, pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava

- femeie 80 ani, pacientă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava

- bărbat de 74 de ani din Ialomiţa, internat la Bacău

- bărbat 71 ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1943 secunde