Corul Armatei Roșii revine în România. Va concerta și în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Corul Armatei Roșii revine în România. Va concerta și în Constanța
Cultură 11 Noiembrie 2017 / 12:40 1417 accesări 1 comentariu

Corul Armatei Roșii revine săptămâna viitoare în România cu spectacolul ''The Great Revival'' (''Marea Renaștere''), un concert închinat memoriei membrilor Ansamblului Alexandrov, care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, aproape 7.000 de spectatori vor asista la concertele din București (Sala Palatului) — 17 noiembrie, Iași (Opera Națională) — 2 spectacole, pe 18 noiembrie și Constanța (Casa de Cultură a Sindicatelor) — 19 noiembrie. Turneul este organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România. ''Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka, Katyusha și alte piese celebre din fabulosul repertoriu rusesc al Ansamblului vor răsuna într-un spectacol impresionant, ce va aduce pe scenă 120 de staruri în uniformă, dansuri autentice și o garderobă impresionantă. În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentații, în mai multe limbi, în fața a peste 20 de milioane de spectatori entuziaști'', se arată în comunicat.

Corul are aproape 90 ani de existență, timp în care și-a câștigat o notorietate fără egal pe plan internațional.

1 comentariu

Iulia rodica 09:16:17 / 12 Noiembrie 2017
Red Army

De mult îi aștept ! Voi fi acolo ! Mulțumiri pt cei ce au reușit să i aducă în bătrâna noastră Casă de cultură ( păcat mare pt că încă n avem o sală de spectacole pe măsura unui oraș ce se respectă ) !!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2524 secunde