Cosmin Zamfir şi-a reziliat contractul cu FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Cosmin Zamfir şi-a reziliat contractul cu FC Farul
Sport 24 Ianuarie 2020 / 16:29 611 accesări 0 comentarii
Cosmin Zamfir (sursa foto: www.fcfarulconstanța.ro)

Cosmin Zamfir (sursa foto: www.fcfarulconstanța.ro)

FC Farul Constanța și jucătorul Cosmin Zamfir au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului, a anunţat, vineri, site-ul oficial al clubului de la ţărmul mării.

„Îi mulțumim lui Cosmin pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și îi dorim multă baftă în carieră. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a evoluat pentru echipa noastră în ultimele trei sezoane. În acest campionat, confruntându-se și cu o accidentare în debutul sezonului, nu a bifat niciun minut, jucând pentru echipa noastră doar în meciul cu Victoria Cumpăna din Cupa României. Mult succes, Cosmin!”, a fost mesajul postat pe site-ul www.fcfarulconstanța.ro.

După ce au susținut o partidă de verificare la finalul primei săptămâni a pregătirilor, 4-0 cu echipa sub 19 ani a Farului, „alb-albaștrii” vor disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din localitatea Tuzla, un meci amical în compania formaţiei CS Poseidon Limanu-2 Mai, care a încheiat prima parte a sezonului Ligii a 3-a pe locul 8 în Seria a 2-a.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1356 secunde