Costi Ioniţă, aproape de Premiul Grammy?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Costi Ioniţă, aproape de Premiul Grammy?!

Monden 08 Decembrie 2011 / 00:00 691 accesări

Costi Ioniţă se numără printre compozitorii români care semnează piesele „Dame” şi „Fired Up” de pe albumul lui Shaggy „Summer in Kingston”, nominalizat la premiile Grammy din 2012, potrivit site-ului oficial al cântăreţului american. „Summer in Kingston” a fost nominalizat la categoria „cel mai bun album reggae”.

Premiul Grammy pentru cel mai bun album este, de obicei, acordat echipei de producţie şi interpretului. Piesa „Dame” a fost compusă de Andre Fennell, Constantin Ioniţă, Kenny Truhn, Dimitriu Silviu Aurelian, Monica Oana Radu şi Orville Burrell. „Fired Up” i-a avut drept compozitori pe Andre Fennell, Constantin Ioniţă, Costi şi Orville Burrell. Piesa „Dame” este un featuring între Shaggy şi Celia.

„La un moment dat, în piesă, Shaggy îmi pronunţă numele, spunând „Lovely Celia”. Simt o bucurie imensă când aud, e ca şi cum ar cânta pentru mine”, a declarat Celia. Câştigătorii celor 78 de categorii de premii vor fi anunţaţi la cea de-a 54-a gală Grammy Awards, care va avea loc pe 12 februarie, la Los Angeles.12