Coșuri cadou de Crăciun pentru angajații din companii, dar și pentru cei ce doresc să ofere surprize rudelor și prietenilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Coșuri cadou de Crăciun pentru angajații din companii, dar și pentru cei ce doresc să ofere surprize rudelor și prietenilor

Lifestyle 26 Octombrie 2021 / 08:14 2146 accesări

Noua colecție de coșuri cadou de Crăciun 2021 este disponibilă online, a anunțat liderul pieței de specialitate, retailerul gourmetGIFT.ro. Având deja 12 ani de experiență pe piața românească de cadouri gourme, cei de la gourmetGIFT.ro impun mereu trenduri cu fiecare colecție de sezon pe care o lansează. Obiceiul de a oferi cosuri cadou de Sărbătorile de iarnă este tot mai popular și în România, așa cum se obișnuiește de foarte mult timp în multe state mai dezvoltate.

Companiile oferă coșuri de Crăciun angajaților, colaboratorilor, partenerilor de afaceri, clienților VIP. De asemenea, dincolo de aceste comenzi corporate de coșuri cadou, există și segmentul de retail, unde utilizatori individuali cumpără coșuri cadou de Crăciun pentru a le oferi celor apropiați - familie, prieteni, colegi de serviciu (inclusiv șefi sau colaboratori pe plan profesional).

A picture containing indoor, items, several

Description automatically generated

Mesajele care pot fi transmise fără cuvinte atunci când se oferă coșuri cadou

A oferi coșuri cadou de Sărbători este considerat un gest elegant, care poate îngloba un mesaj puternic de mulțumire, prețuire, afecțiune, speranță - totul se "traduce" în funcție de relația dintre cel de oferă și cel ce primește cadoul. Spre exemplu, același coș cadou poate fi oferit pe plan profesional, unde transmite mesaje de mulțumire, prețuire, dorință de continuare a relației de echipă, dar și pe plan personal, unde încorporează mesaje de afecțiune, chiar iubire. Astfel, coșurile cadou de Crăciun pot fi coșuri cadou corporate, dar și coșuri cadou pentru părinți, bunici, nași, fini, prieteni etc.

Magazinul online https://cosuri.gourmetgift.ro/ permite comenzi atât de la clienți persoane fizice (fără limită de comandă minimă, se poate cumpăra chiar și un singur coș cadou de Crăciun sau coș cadou pentru orice altă ocazie), cât și de la persoane juridice - comenzi corporate, tratate cu o politică pe măsura necesităților de business.

Astfel, comenzile companiilor beneficiază de consultanță dedicată telefonică sau pe email, cu soluții flexibile, chiar personalizate. Comanda se pregătește pentru a fi livrată exact la momentul dorit, însă comenzile transmise din timp au parte de extra reduceri, la care se adaugă eventual și discount de volum. Există chiar posibilitatea de livrare către adrese multiple, serviciu ideal pentru companiile cu multe agenții / unități la nivel local sau național, precum și pentru firmele care doresc să trimită pachetele cadou direct la destinatari, pe adresele lor de acasă sau de la serviciu.

A picture containing items, different, several, can

Description automatically generated

Coșuri cadou atunci când nu cunoști decât adresa de email a destinatarului

Mai nou, gourmetGIFT.ro oferă și o soluție pentru transmiterea de cadouri de Crăciun (sau în orice alt moment din an) către persoane despre care nu se cunoaște adresa fizică. Astfel, cel ce dorește să ofere un cadou trebuie doar să precizeze adresa de email a destinatarului și bugetul alocat (de la 50 de lei până la 1000 de lei). Mai departe, gourmetGIFT.ro oferă destinatarului cadoului posibilitatea de a alege, de suma dorită, diverse variante de coșuri cadou sau chiar pachete cu băuturi alcoolice și cafea italiană. Este un gest de asemenea elegant, care permite flexibilitate maximă celui ce primește cadoul.

Gama 2021 de cosuri cadou craciun de la gourmetGIFT.ro include pachete cadou pentru orice buget - coșuri cadou cu produse internaționale, coșuri cadou cu produse tradiționale românești, coșuri cadou pentru copii, pline de dulciuri și surprize plăcute. Există și categoria de cadouri exclusiviste, cu produse de lux. Toate gamele de coșuri cadou au ca numitor comun selecția de produse de foarte bună calitate, produse premium de la branduri de top.12
Pagina a fost generata in 0.4502 secunde